Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός ήταν ο λόγος της παρουσίας του Καρυπίδη στο Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
| 2018-11-08 13:36:00

Αυτός ήταν ο λόγος της παρουσίας του Καρυπίδη στο Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Sportdog Team
Αυτός ήταν ο λόγος της παρουσίας του Καρυπίδη στο Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τι ήταν αυτό που «μαγνήτισε» τον μεγαλομέτοχο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη, στο «Allianz Stadium» για τη σπουδαία αναμέτρηση Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης (7/11); 

Check in στο επιβλητικό «Allianz Stadium» του Τορίνο έκανε ο Θεόδωρος Καρυπίδης με φόντο τον αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη κοινοποίησε την παρουσία του μέσω videos που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Μαζί του ήταν ο γιος του, Λάζαρος, ο οποίος είναι ένας από τους εκατομμύρια θαυμαστές του Κριστιάνο Ρονάλντο κι αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που πατέρας και γιος βρέθηκαν στο Τορίνο.

Ο Πορτογάλος άσος…αποζημίωσε τον Καρυπίδη – junior εκτός από την επίδειξη των κοιλιακών του και με ένα γκολ, που ωστόσο δεν αποδείχτηκε αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους «μπιανκονέρι», αφού η Γιουνάιτεντ με δύο τέρματα στη συνέχεια πέτυχε την ολική ανατροπή και έγειρε υπέρ της πλάστιγγα.

Παρεμπιπτόντως, στο pre game της αναμέτρησης ο μεγαλομέτοχος του Άρη συναντήθηκε με τους μάνατζερ Ντανιέλ Φονσέκα και Γκαετάνο Μαρότα ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Τώρα, κατά πόσον οι δύο ατζέντηδες έχουν μπει στη διαδικασία να βάλουν ή όχι ένα…χεράκι στο θέμα της αναζήτησης νέου προπονητή από πλευράς Άρη, είναι κάτι που θα φανεί πολύ σύντομα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως αμφότεροι ενεργοποίησαν τα κονέ τους, προκειμένου οι Θεόδωρος και Λάζαρος Καρυπίδης να εξασφαλίσουν τα «μαγικά χαρτάκια» και να παρακολουθήσουν live τον αγώνα Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Allianz Stadium».

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags