Facebook Pixel «Φουλ Μπάγερν, ήταν γελοίο - Έκανε χαζομάρα - Ο ΠΑΟΚ θα...» - «Ξεμπρόστιασμα» για Μάνταλο
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-08 15:08:00

«Φουλ Μπάγερν, ήταν γελοίο - Έκανε χαζομάρα - Ο ΠΑΟΚ θα...» - «Ξεμπρόστιασμα» για Μάνταλο

του Γιώργου Κτενά
«Φουλ Μπάγερν, ήταν γελοίο - Έκανε χαζομάρα - Ο ΠΑΟΚ θα...» - «Ξεμπρόστιασμα» για Μάνταλο

Ο διευθυντής της «Ώρας» στο Sportdog. Τρομερή συνέντευξη!

Σημείο-κλειδί στο παιχνίδι Μπάγερν-ΑΕΚ χαρακτήρισε το αστείο πέναλτι στη φάση των Τσόσιτς-Λεβαντόφσκι ο Πάνος Λούπος, σε συνέντευξή του στο sportdog.gr.

Ο διευθυντής της «Ώρας» αναφέρθηκε ακόμα στην καλή παρουσία της Ένωσης στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα, αλλά και στη συγκινητική παρουσία των οπαδών του συλλόγου στις κερκίδες.

Σχολίασε το περιστατικό ανάμεσα στους Χουλτ-Τσόσιτς, την απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη να παίξει με τρεις στόπερ, αλλά και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που πλησιάζει και η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει έστω και μισό μηδέν αν θέλει να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου. 

«Η ΑΕΚ στάθηκε πολύ καλά στο Μόναχο. Πρέπει να υπολογίσουμε, άλλωστε, την τεράστια διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όσο κοστίζει ένας αστέρας της Μπάγερν, κοστίζει όλο το ελληνικό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά μέχρι το 30΄ η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια την Μπάγερν. Δεν κινδύνευσε και είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου για να παγώσει το Μόναχο. Μετά, αν γινόταν γκολ αυτή η φάση, δεν μπορεί να φανταστεί κανείς τι θα συνέβαινε», ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την παρουσία των οπαδών:

«Άλλο Facebook, άλλο γήπεδο...»

«Ήταν 4.000 στην κερκίδα και άλλοι 1.000 διασκορπισμένοι μέσα στο γήπεδο, με ελληνικές σημαίες κ.λπ. Πολύ όμορφη εικόνα, όμορφο να τους ακούς έστω και από την τηλεόραση, για εμάς που δεν βρεθήκαμε στο γήπεδο. Μάλιστα, ήταν πολύ ιδιαίτερη η στιγμή που σηκώθηκαν όλοι και χειροκρότησαν τον Μάνταλο, στη διάρκεια της αλλαγής του. Γεγονός που δείχνει και τη διαφορά των φιλάθλων του Facebook με εκείνους του γηπέδου». 

«Φουλ Μπάγερν, ήταν γελοίο»

Πάνο, ποια είναι η άποψή σου για το πέναλτι που δόθηκε στο μαρκάρισμα του Τσόσιτς στον Λεβαντόφσκι. 

«Το σημείο-κλειδί στο παιχνίδι ήταν το αστείο πέναλτι, όπως είπε και ο Ουζουνίδης ήταν από τις περιπτώσεις που συμβαίνουν σε όλες τις στημένες φάσεις. Η δικαιολογία ότι είχε προειδοποιηθεί ο Τσόσιτς είναι, επίσης, γελοία, γιατί δεν το έδωσε αμέσως ο διαιτητής, αλλά με τη βοήθεια του πρόσθετου. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα πέναλτι που δόθηκε για να βοηθήσει την Μπάγερν. Δεν είναι μόνο αυτή η φάση, όλη η στάση του διαιτητή ήταν φουλ Μπάγερν. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι αν ο διαιτητής ήταν αυτός που έπρεπε, η Μπάγερν δεν θα μπορούσε και πάλι να κερδίσει».

«Παιδική και χαζή»

Το περιστατικό με τον Τσόσιτς και τον Χουλτ πώς το σχολιάζεις;


«Παιδικό. Είναι αντίδραση παιδική και χαζή από μέρους του Τσόσιτς, όμως όσο λάθος κι αν είναι, που είναι, ήταν τίμια και αντρίκεια η αντίδραση του παίκτη στο τέλος του ματς να στηθεί μπροστά από τις κάμερες και να ζητήσει ταπεινά συγνώμη. Ο Τσόσιτς είναι παιδί που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, βρίσκεται τόσα χρόνια στην ομάδα. Επομένως το θέμα θεωρείται λήξαν».

Πώς είδες την απόφαση του Ουζουνίδη να παίξει με τρία στόπερ, για πρώτη φορά στη θητεία του στην ΑΕΚ;

«Εντάξει, είναι η πρώτη φορά που έπαιξε με τρία στόπερ, γιατί δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ ξανά την Μπάγερν στο Μόναχο. Σοφή η κίνησή του, αλλά δεν μπορεί να γίνει σε άλλο γήπεδο. Ειδικά στην Ελλάδα, δεν θα παίξει ποτέ έτσι. Αυτό που ήθελε ο Μαρίνος, ήταν μαζί με τους μεσαίους να έχει τρεις παίκτες δεξιά και τρεις παίκτες αριστερά».

«Θα κάνει γκέλες ο ΠΑΟΚ»

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, που ακολουθεί στο πρωτάθλημα. 


«Αυτό το ματς είναι τελικός, το πιο σημαντικό από όλα για την ΑΕΚ. Πολύ απλά αν θέλει να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου, θα πρέπει να κερδίσει. Δεν σηκώνει ιδιαίτερη ανάλυση. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει γκέλες εκεί που δεν το περιμένει, αλλά αυτό που έχει σημασία να τις εκμεταλλεύεται η ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος, από την άλλη, δεν θα έχει τις ελλείψεις που είχε εναντίον του ΠΑΟΚ. Θα είναι κανονικός Ατρόμητος, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος στη σύνθεσή του αλλά και δύο διεθνείς ακόμα παίκτες. Το γεγονός ότι το παιχνίδι γίνεται στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, το κάνει πιο δύσκολο. Πέρσι στο αντίστοιχο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, το οποίο ήταν και πάλι κεκλεισμένων των θυρών, η ΑΕΚ έχασε από τον Ατρόμητο με 0-1. Παραδοσιακά δυσκολεύει την Ένωσα η ο Ατρόμητος, από την εποχή που ήταν ακόμα Χαλκηδόνα. Αλλά δεν μπορεί να πει κάτι η ΑΕΚ. Είναι με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να κερδίσει ακόμα και με μισό μηδέν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει το ΜΠΑΜ στην ΑΕΚ - Αυτός κάνει το μεγάλο «κονέ» - Τι «παίζει» με Ρέτσο - Τρελή αποκάλυψη!


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags