Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαίνουν κόσμο οι αμαξάρες του Ομπαμεγιάνγκ
| 2018-11-09 10:51:00

Τρελαίνουν κόσμο οι αμαξάρες του Ομπαμεγιάνγκ

Sportdog Team
Τρελαίνουν κόσμο οι αμαξάρες του Ομπαμεγιάνγκ

Ο επιθετικός της Άρσεναλ αγόρασε πρόσφατα μία από τις συνολικά 499 Ferrari LaFerrari παραγωγής, ενώ στο γκαράζ του παρκάρουν και άλλα πανάκριβα μοντέλα!

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ συναγωνίζεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όσον αφορά στο πάθος τους για πανίσχυρα supercars. Το τελευταίο απόκτημα του αρχηγού της εθνικής ποδοσφαίρου της Γκαμπόν είναι μία σπάνια Ferrari LaFerrari 963 ίππων και αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ομπαμεγιάνγκ ποζάρει όλο υπερηφάνεια στο Instagram με το κόκκινο υπεραυτοκίνητο και δικαιολογημένα βέβαια, καθώς πρόκειται για ένα από τα μόλις 499 που κατασκεύασε συνολικά η Ferrari. Μάλιστα, αν και ο ίδιος παίζει πλέον στην Αρσεναλ του Λονδίνου, το αυτοκίνητο φέρει γερμανικές πινακίδες της περιφέρειας Μπαντ Άλμπινγκεν της Βαυαρίας!

Στο γκαράζ του 29χρονου Γκαμπονέζου κυνηγού, που είναι και κάτοχος της γαλλικής και της ισπανικής υπηκοότητας, είναι σταθμευμένα και άλλα πανάκριβα μοντέλα υψηλών επιδόσεων. Ο Ομπαμεγιάνγκ κατέχει άλλη μία Ferrari και πιο συγκεκριμένα μία 812 Superfast, την οποία έχει ντύσει με ματ κόκκινη μεμβράνη.

Επίσης πρόσφατα αντικατέστησε μία Lamborghini Aventador με μία καινούρια. Η προηγούμενη ήταν μοντέλο του 2014, έχει γράψει περίπου 36.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της και πωλείται από γερμανό έμπορο αυτοκινήτων στην Κολωνία στην τιμή των 269.980 ευρώ!

Ο πρώην επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν περιορίζει όμως τις αυτοκινητιστικές επιλογές του στα ιταλικά hypercars, αφού διαθέτει εντυπωσιακά μοντέλα και από άλλες χώρες. Για παράδειγμα, ο στόλος των αυτοκινήτων του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα σπορ Audi R8 V10 Plus με μία ιδιαίτερη βαφή χρωμίου, αλλά και μία γρήγορη και αριστοκρατική Aston Martin Vanquish Volante!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags