Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβες» Κούγια: «Όλοι οι στημένοι διαιτητές είναι παρατηρητές» - Καταγγελίες για Μελισσανίδη
| 2018-11-08 17:58:00

«Βόμβες» Κούγια: «Όλοι οι στημένοι διαιτητές είναι παρατηρητές» - Καταγγελίες για Μελισσανίδη

Sportdog Team
«Βόμβες» Κούγια: «Όλοι οι στημένοι διαιτητές είναι παρατηρητές» - Καταγγελίες για Μελισσανίδη

Απίστευτες ατάκες για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μία τρομερή επίθεση εξαπέλυσε κατά του Γιάννη Παπαδόπουλου, αλλά και του γιατρού του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό, Δημητρόπουλο, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας που βρέθηκε προ του πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ κατά την ακρόασή του για τα όσα δήλωσε on camera μετά το παιχνίδι της ομάδας του στην Ξάνθη, έκανε λόγο για προσωπική «εξόντωση» σύμφωνα με σχέδιο, ενώ έκανε αναφορές τόσο στον Δημήτρη Μελισσανίδη όσο και στον Θωμά Μητρόπουλο!

Αναλυτικά:

«Ο Δημητρόπουλος, που ήταν γιατρός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή είναι ο εκτελεστής της παράγκας. Οι διώξεις αυτές είναι στημένες για να με εξοντώσουν προσωπικά και οικονομικά». 

«Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ένας παλιός υπάλληλος της ΕΠΟ που έστηνε όλα τα παιχνίδια μαζί με άτομο το οποίο έχει στείλει στον Λεβαδειακό ως τιμ μάνατζερ με άλλο όνομα».

«Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ο ιθύνων νους και το δεξί χέρι του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Και από σειρά δημοσιευμάτων προκύπτει ότι σε διαδικασίες στην περιφέρεια ακόμα και σε επιπεδο εκλογών μαζί με κάποια άλλα άτομα αλλοίωναν ή δωροδούσαν».

«Μετά από αυτές τις διαδικασίες παλιοί συνεργάτες του Μελισσανίδη και πρόσωπα της ΑΕΚ βρέθηκαν ακόμα και σε πόστα στην ΕΠΟ, όπως ο Αλέξης Δέδες».

«Εγώ ζήτησα να έρθουν εδώ Μάκης Γκαγκάτσης, Γιάννης Παπαδόπουλος και Λίνα Σουλούκου. Ευτυχώς η κ. Σουλούκου είναι εδώ».

«Όποιος πάρει τις εκλογές στην ΕΠΟ αλλοιώνει και μπορεί να κάνει το οτιδήποτε».

«Στο περιβάλλον Μητρόπουλου όλοι οι στημένοι διαιτητές του 1996 είναι τώρα παρατηρητές. Είναι επαγγελματίες εγκληματίες και πάνε σαν τα κοπρόσκυλα. Τότε άρχισαν να 'χειρουργούν' ομάδες σαν την τότε ομάδα μου στην ΑΕΚ. Ήμουν ο πρώτος που υπέστην τον εξευτελισμό της παράγκας».

«Η συνεδρίαση αυτή είναι απαρχή για να γίνει μία έδρα. Για το σχέδιο του Θωμά Μητρόπουλου. Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος ήταν υπάλληλος σε Υπουργείο και είχε καμπάνες και σπίτια από το ποδόσφαιρο. Ο Μητρόπουλος είχε μετοχές στο χρηματιστήριο και πολλά λεφτά δίχως ένα ένσημο. Αυτό το σύστημα υπάρχει και σήμερα».

«Μόλις ως δικηγόρος του ομίλου Παραπολιτικά ανέδειξα το πως στήθηκε αυτή η σκευωρία κατά του κ. Μαρινάκη, δέχθηκα την επίθεση από τους μπράβους του Μελισσανίδη, ενώ ο ίδιος ο Μελισσανίδης είχε στήσει την υπόθεση αυτή στο σκάφος του».

«Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, το δεξί χέρι του Μελισσανίδη, με στοχοποίησε επειδή έκανα τις δηλώσεις που κατέρρεαν τα πάντα. Με τον Χριστοφορίδη ότι γνωρίστηκε με τον Μελισσανίδη μέσω Κακέτση και το πως ξαφνικά τον αγάπησε ο Πατέρας».

«Το πως θα μπουν οι διαιτητές το αποφασίζει ένας άνθρωπος. Ο Τριτσώνης τον οποίο ελέγχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags