Facebook Pixel Sportdog.gr | Σύνθημα νίκης από Παπαδόπουλο στον ΟΦΗ: «Πάμε να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό»
| 2018-11-08 23:36:00

Σύνθημα νίκης από Παπαδόπουλο στον ΟΦΗ: «Πάμε να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό»

Sportdog Team
Σύνθημα νίκης από Παπαδόπουλο στον ΟΦΗ: «Πάμε να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό»

Ο προπονητής των Κρητικών έστειλε το μήνυμά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου.

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Παίζουμε με μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό παίζει πιο επιθετικά, βγάζει αρκετούς παίκτες στην επίθεση παίζει και εντός έδρας. Είναι ομάδα με πάρα πολύ ύψος, κάτι που εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Παρόλ’ αυτά μετά το κακό αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε, διότι χρειαζόμαστε τους βαθμούς πριν τη διακοπή. Πιστεύω ότι η ομάδα ετοιμάστηκε κατάλληλα όλη την εβδομάδα, βοηθήσαμε τους παίκτες ψυχολογικά μετά το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα και θέλουμε να πάμε, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις απουσίες: «Είναι πολλά τα προβλήματα, όταν δηλώναμε τους Βουό και Ποτουρίδη να εκτίσουν εδώ την ποινή τους, πως θα ακολουθούσαν και τόσοι τραυματισμοί. Είναι πολλές απώλειες μαζί, όμως έχω πει πολλάκις πως έχω εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ. Όσοι παίξουν θα ανταποκριθούν και θα έχουμε καλή απόδοση και καλό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός πως ο ΟΦΗ δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια: «Είναι σίγουρα ικανοποιητικό, αν και στο τελευταίο ματς ο Απόλλων έκανε δυο φάσεις για να σκοράρει. Δεν είχαμε διάρκεια και καθαρό μυαλό κι αυτό με ανησύχησε. Δουλεύουμε σε όλους τους τομείς, σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Νομίζω πως η ομάδα δείχνει βελτίωση σε πολλά σημεία. Παίζει σημαντικό ρόλο η ισορροπία σε όλες τις γραμμές καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και να μην έχουμε κενά διαστήματα, όπως έχει συμβεί ως τώρα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags