Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο γρήγορο...καθάρισμα στάθηκε ο Λάζαρος – Τι είπε για την επιστροφή στα γκολ
| 2018-11-09 00:45:00

Στο γρήγορο...καθάρισμα στάθηκε ο Λάζαρος – Τι είπε για την επιστροφή στα γκολ

Sportdog Team
Στο γρήγορο...καθάρισμα στάθηκε ο Λάζαρος – Τι είπε για την επιστροφή στα γκολ

Περιχαρής ο Χριστοδουλόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντουντελάντζ.

Δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος για την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντουντελάνζ και την επιστροφή του στα γκολ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε μετά το Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ 5-1:

«Είναι σημαντικό πολύ που πήραμε τους τρεις βαθμούς, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και στα περισσότερα ματς που θα έχουμε την τύχη να βάλουμε γρήγορο γκολ, θα πηγαίνουν έτσι. Το λέω με κάθε ταπεινότητα γιατί παίζουμε επιθετικά, δημιουργούμε ευκαιρίες και όσο πιο γρήγορα ανοίγει το ματς, εμείς ξεμπλοκάρουμε. Μετά, όταν καθαρίζει εύκολα το παιχνίδι, μπορείς να προσφέρεις και θέαμα.

Στο γκολ μου ήταν πολύ καλή η σέντρα του Κώστα, είχα πάρει και σωστή θέση και έκανα αυτό ακριβώς που σκέφτηκα να κάνω. Ήταν ένα ωραίο γκολ και έχει σημασία ότι σκόραρα ξανά μετά από περίπου δύο μήνες. Όλα κύλησαν καλά σήμερα.

Για τη συνέχεια τώρα, σε αυτή τη διοργάνωση για να περάσεις χρειάζεσαι μια μεγάλη νίκη. Αν καταφέρουμε να παίζουμε την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική με τον κόσμο και με μεγάλο πάθος, θα είναι στο 50-50 με τη Μίλαν. Προέχει ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στη Μπέτις όμως.

Αυτή τη στιγμή κοιτάμε το πρωτάθλημα, είμαστε σε καλό δρόμο μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, φτιάχνουμε ευκαιρίες, σκοράρουμε και σιγά σιγά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είναι κλισέ αλλά αυτό ισχύει, είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε έτσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags