Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα ροντέο από τον Ουζουνίδη - Δεν... άντεξε και την «έπεσε» χοντρά - «Κόλαση» με...
| 2018-11-09 20:00:00

Όλα ροντέο από τον Ουζουνίδη - Δεν... άντεξε και την «έπεσε» χοντρά - «Κόλαση» με...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Όλα ροντέο από τον Ουζουνίδη - Δεν... άντεξε και την «έπεσε» χοντρά - «Κόλαση» με...

Πίεση στο... τέρμα κι όποιος αντέξει. Όλα εδώ με ένα κλικ.

Το 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική και κυρίως η κακή εμφάνιση της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δημιούργησαν κλυδωνισμούς στην Ένωση και προκάλεσαν το ξέσπασμα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε ασκήσει δριμεία κριτική για τους παίκτες του μετά το παιχνίδι και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι εάν μπορούσε, θα άλλαζε όλη την ενδεκάδα.

Ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, ο Ουζουνίδης μίλησε στη Nova και εμφανίστηκε σαφώς πιο ήρεμος και ενωτικός. Υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του, ενώ απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους τονίζοντας ότι «Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται κριτική στους παίκτες μεμονωμένα αλλά στον προπονητή. Η κριτική πρέπει να γίνεται σε εμένα».

Πάντως, ο τεχνικός της ΑΕΚ πριν το ματς με την Μπάγερν Μονάχου είχε ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους για την αγωνιστική κρίση της Ένωσης και είχε απαντήσει ότι «Την αμφισβήτηση την κάνετε εσείς. Εμείς δεν έχουμε αμφισβητήσει ούτε τον εαυτό μας ούτε την ομάδα μας».

Ανατρέχοντας στα λεγόμενα του Έλληνα τεχνικού το τελευταίο διάστημα, καταλαβαίνει κανείς ότι στην ΑΕΚ υπάρχει πίεση, ενώ και ο ίδιος ο Ουζουνίδης καταλαβαίνει ότι η ομάδα δεν αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων της σε ορισμένα παιχνίδια και ειδικά στο τελευταίο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος ακόμα και μετά το 4-0 επί του Άρη, παρά το εμφατικό σκορ.

Η δε «αναντιστοιχία» ορισμένων δηλώσεων και πράξεων του Ουζουνίδη το τελευταίο διάστημα ερμηνεύεται από πολλούς ως δείγμα του άγχους που έχει ο 50χρονος προπονητής, ψάχνοντας τον τρόπο να «ξυπνήσει» τους ποδοσφαιριστές του. Ειδικά το επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο θεωρείται πλέον κομβικής σημασίας για την Ένωση, ώστε να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή και ο Μαρίνος γνωρίζει ότι δεν υπάρχει πολυτέλεια για «γκέλα».

Μόνο τυχαίο δεν είναι το timing της επίσκεψης του Δημήτρη Μελισσανίδη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, μόλις δύο ημέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έστειλε το μήνυμά του στους παίκτες της ομάδας, προσπαθώντας και αυτός από την πλευρά του να τους αφυπνίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγριεύει ο Τίγρης και μοιράζει «σφαλιάρες» - Όλοι στην... πρίζα - Ξανά... Λιβάγια και Τσόσιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags