Facebook Pixel Sportdog.gr | Φούντωσαν οι φήμες για Εθνική – Τι συμβαίνει με τον άσο του Ολυμπιακού, σκάει αποχώρηση… μπαμ!
| 2018-11-09 19:40:00

Φούντωσαν οι φήμες για Εθνική – Τι συμβαίνει με τον άσο του Ολυμπιακού, σκάει αποχώρηση… μπαμ!

Sportdog Team
Φούντωσαν οι φήμες για Εθνική – Τι συμβαίνει με τον άσο του Ολυμπιακού, σκάει αποχώρηση… μπαμ!

Στα όρια του Έλληνας διεθνής, τι συμβαίνει.

Δεν υπήρχαν οι μεγάλες εκπλήξεις στις πρώτες κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη για την Εθνική, καθώς τα περισσότερα ονόματα είχαν διαρρεύσει από τις προηγούμενες ημέρες και έτσι… δεν πέσαμε από τα σύννεφα όταν είδαμε πως απουσίαζαν τα ονόματα των Τζιόλη, Τζαβέλλα, Καρνέζη και Χριστοδουλόπουλου.

Αντίθετα, για πρώτη φορά κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα οι Βλαχοδήμος, Μασούρας και Κούτρης, ενώ παράλληλα επιστρέφει ο Σιόβας της Λεγανές έπειτα από μεγάλο διάστημα που ήταν εκτός των επιλογών του Μίκαελ Σκίμπε και παράλληλα ο Αναστασιάδης κάλεσε και τον Σάμαρη, παρότι δεν αγωνίζεται με την Μπενφίκα.

Η μεγάλη συζήτηση λοιπόν αφορά τους «κομμένους», οι οποίοι το πιθανότερο είναι πως δεν θα ξαναφορέσουν τη γαλανόλευκη, με εξαίρεση βέβαια τον Καρνέζη, ο οποίος βρίσκεται στη Νάπολι, έχει πάρει τελευταία και τα γάντια του βασικού και εάν συνεχίσει έτσι, δεν αποκλείεται να επιστρέψει.

Κάποιοι πάντως περίμεναν στους «κομμένους» να είναι κι άλλος παίκτης του Ολυμπιακού εκτός από τον Λάζαρο και πιο συγκεκριμένα ο Τοροσίδης, ενώ πολλά σενάρια είχαν κυκλοφορήσει και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Αμφότεροι πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, σκέφτηκαν να δώσουν μία ευκαιρία να επανέλθει και να... συνέλθει η Εθνική και να συνεχίσουν στην γαλανόλευκη.

Υπενθυμίζουμε πάντως πως για τον Παπασταθόπουλο, η αποχώρησή του ίσως δεν είναι τόσο μακριά, καθώς σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αφήσει να εννοηθεί, πως αν δεν περάσουμε στο Euro του 2020, τότε πιθανότατα δεν θα συνεχίσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα!

Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι οι εξής: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags