Facebook Pixel Έτσι το γυρίζει ο Μελισσανίδης - Γι’ αυτό «καμπάνιασε» Τσόσιτς-Χούλτ - Βόμβα 10 εκατομμυρίων με Μπάρκα
| 2018-11-10 12:12:00

Έτσι το γυρίζει ο Τίγρης, τρελό «κόλπο» - Γι’ αυτό τους «καμπάνιασε» - Βόμβα 10 εκατομμυρίων!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι το γυρίζει ο Τίγρης, τρελό «κόλπο» - Γι’ αυτό τους «καμπάνιασε» - Βόμβα 10 εκατομμυρίων!

Όλα για όλα από τον Μελισσανίδη. Απίστευτες εξελίξεις αν...

Το κλίμα στην ΑΕΚ δεν παραμένει το καλύτερο δυνατό, κάτι που φάνηκε κι από τη χθεσινή πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη να πάει στα Σπάτα και να τα «ψάλλει» στους παίκτες του.

Η κατάσταση στην Ένωση δεν είναι η ιδανική κι από τη στιγμή που το αφεντικό του συλλόγου χαρακτήρισε αποτυχία τη μη κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτομάτως το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ αποκτάει χαρακτήρα τελικού.

Άπαντες στην ΑΕΚ θέλουν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι για να πάει η ομάδα ήρεμη στη διακοπή, καθώς διαφορετικά τα πράγματα εντός του συλλόγου θα γίνουν ακόμα χειρότερα και κανείς δεν μπορεί προβλέψει ποιες θα είναι συνέπειες.

Την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ανέχεται κανένα κρούσμα απειθαρχίας, κάτι που φάνηκε κι από την επιβολή προστίμου στους Ούρος Τσόσιτς και Νίκλας Χουλτ για το επεισόδιο που είχαν στο Μόναχο.

Τι κι αν οι δύο παίκτες τα βρήκαν αμέσως μετά το παιχνίδι, η διοίκηση θέλει να στείλει το μήνυμα ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να διαταράσσει τα αποδυτήρια και να προκαλεί κακές εντυπώσεις. Πάντως, το πιο πιθανό είναι οι δύο ποδοσφαιριστές να παραθέσουν ένα τραπέζι στην ομάδα και έτσι να λήξει οριστικά το ζήτημα.

Παράλληλα, φαίνεται πως γίνεται μια προσπάθεια αποσυμπίεσης μέσω των εξελίξεων για το γήπεδο. Παρότι ήταν γνωστό πως η υπογειοποίηση είναι μια διαδικασία που θα τρέξει το προσεχές διάστημα, η εφημερίδα «Ώρα» αναδεικνύει τώρα το θέμα στο πρωτοσέλιδό της (δείτε το ΕΔΩ), προφανώς για να αλλάξει το κλίμα μετά τις τελευταίες αγωνιστικές αποτυχίες.

Τίποτα για Μπάρκα και Χέρενφεν

Στο μεταξύ, το τελευταίο σενάριο που αναφέρει ενδιαφέρον της Χέρενφεν για τον Βασίλη Μπάρκα δεν έχει βάση. Από την άποψη ότι ακόμα κι αν η ολλανδική ομάδα έχει ψηλά στη λίστα της τον παίκτη, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καλύψει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ, οι οποίες αυτή τη στιγμή αγγίζουν τα 10 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που στην Ένωση κρίνουν ρεαλιστικό με βάση τις φετινές εμφανίσεις του Έλληνα γκολκίπερ κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα: «Διέλυσε» τον ΠΑΟΚ και έρχεται Ελλάδα - Φούντωσαν οι φήμες για Νίκολιτς και μεγάλη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags