Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα, σημαντική κίνηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ - Τι ενημέρωσε για το ματς με Παναιτωλικό!
| 2018-11-10 12:55:00

Νέα, σημαντική κίνηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ - Τι ενημέρωσε για το ματς με Παναιτωλικό!

Sportdog Team
Νέα, σημαντική κίνηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ - Τι ενημέρωσε για το ματς με Παναιτωλικό!

Νοιάζεται για τους οπαδούς του ο Δικέφαλος.

Τον αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω του PAOK TV οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό, όπως ενημέρωσε σχετικά η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Το PAOK TV μεταφέρει εικόνα και ήχο σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου χτυπάει η καρδιά του Δικεφάλου.

Η νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας και για τη φετινή Super League Σουρωτή και σας προσφέρει τις… μάχες του Δικεφάλου μέσω internet όπου κι αν βρίσκεστε.

Την Κυριακή (11.11, 17:15) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 10η αγωνιστική .

Εύκολα, απλά, με € 1,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (Κυριακή 11.11 από τις 12:00 μέχρι την λήξη του αγώνα) .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags