Facebook Pixel Sportdog.gr | Καθάρισε με σούπερ Μασούρα ο Πανιώνιος (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-11-10 20:52:00

Καθάρισε με σούπερ Μασούρα ο Πανιώνιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Καθάρισε με σούπερ Μασούρα ο Πανιώνιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολ του 24χρονου οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν 1-0 στην Ξάνθη.

Η Ξάνθη ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο παιχνίδι. Ύστερα από λάθος του Ντομίνγκες, στο 11', ο Καντά έκλεψε, έπαιξε το ένα-δύο με τον Τζουρίτσκοβιτς, βγήκε απέναντι από τον Βελλίδη, πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ μόλις άουτ. Η απάντηση του Πανιωνίου ήρθε εννιά λεπτά αργότερα. Κόσιτς και Μασούρας συνδυάστηκαν, ο τελευταίος μετά από φοβερή ντρίπλα σέντραρε για τον Τσιλούλη, ο Ζίβκοβιτς όμως επενέβη έγκαιρα.

Οι Νεοσμυρνιώτες επέμειναν και έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 27'. Ο Μασούρας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κούρντι από δεξιά δημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ο Ντουρμισάι στην επαναφορά σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Ζίβκοβιτς φώνακει πάλι παρών. Στο 30' ο Οικονομίδης έβγαλε μόνο του τον Μασούρα από αριστερά, ο οποίος πρόλαβε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά το διαγώνιο πλασέ του έφυγε άουτ.

Ο Μασούρας ήταν πιο τυχερός στο 36'. Ο Τσιλούλης απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του από δεξιά, μοίρασε την κατάλληλη ώρα στον συμπαίκτη του, που έκανε μια προσποίηση και με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη προσπάθησε να ισοφαρίσει, ρίχνοντας πίεση προς τα καρέ του Πανιωνίου. Το έκανε όμως με πολύ ανορθόδοξο τρόπο με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να γίνει απειλητική. Δεν φτάνει που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν συνεχώς στον Τριτσώνη για τις αποφάσεις του, τα πράγματα έγιναν χειρότερα για αυτούς με την αποβολή του Αλμέιδα στο 78', η οποία ήταν δίκαιη, αφού σταμάτησε αντιαθλητικά τον Ντουρμισάι και δέχτηκε δεύτερη κίτρινη.

Με 10 οι ακρίτες δεν κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και έτσι ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη. Με το τρίποντο οι «κυανέρυθροι» έφτασαν τον Παναθηναϊκό στην 6η θέση με 14 βαθμούς. Η Ξάνθη παρέμεινε 4η με 18.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς – Σιλά (33' Αλμέιδα), Κασάδο, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης – Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Καντά (56' Σαρπόνγκ) – Κίκε (46' Κάστρο), Γέντρισεκ, Ντουρίτσκοβιτς

Πανιώνιος: Κότνικ – Κότσιτς, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι – Κεϊτά, Πίρις – Μασούρας, Οικονομίδης (74' Παπαγεωργίου), Τσιλούλης (83' Καμαρά) – Ντουρμισάι

ΠΑΤΑ ΤΟ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags