Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα τρελαθεί η Τούμπα με τον γίγαντα - Σκάει θέμα που «καίει» με τον κέρβερο - Αυτός μπαίνει σφήνα
| 2018-11-10 21:03:00

Θα τρελαθεί η Τούμπα με τον γίγαντα - Σκάει θέμα που «καίει» με τον κέρβερο - Αυτός μπαίνει σφήνα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Θα τρελαθεί η Τούμπα με τον γίγαντα - Σκάει θέμα που «καίει» με τον κέρβερο - Αυτός μπαίνει σφήνα

Όλα ανοιχτά με το πρώτο βιολί, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.

Φούντωσαν τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το… ρήγμα που φαίνεται να υπάρχει στις σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Πολ Κουτσολιάκο και το οποίο αναμένεται -όπως λέγεται- να επηρεάσει με τον τρόπο του και μία σημαντική ανανέωση συμβολαίου.

Σύμφωνα με όσα «κυκλοφορούν» στο διαδίκτυο, ο Δικέφαλος εμφανίζεται «ενοχλημένος» με τον γνωστό μάνατζερ και μάλιστα αφήνεται να εννοηθεί, πως η συγκεκριμένη εξέλιξη θα επηρεάσει τις συζητήσεις με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τον οποίο… χρεώνουν στο πελατολόγιό του γνωστού εκπροσώπου ποδοσφαιριστών.

Ο ίδιος ο Κουτσολιάκος πάντως, μέσω των συνεργατών του, σημειώνει σε όλους τους τόνους πως ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Έλληνα γκολκίπερ και ότι δεν είναι σίγουρο εάν συνάψουν συμφωνία οι δύο πλευρές.

Το sportdog πάντως, ψάχνοντας λίγο το θέμα, διαπίστωσε πως όντως υπάρχει απόσταση μεταξύ ΠΑΕ και μάνατζερ, ενώ όσον αφορά τον Πασχαλάκη, η αντίδραση του ΠΑΟΚ φαίνεται να παίζει το ρόλο της, καθώς  και η πλευρά Κουτσολιάκου είναι φυσιολογικό να εμφανίζεται διστακτική και να «απαντά» πως ακόμα δεν έχει υπογραφεί κάποια συμφωνία με τον θηριώδη τερματοφύλακα.

Φυσικά, συμφωνία δεν θα μπορούσε να έχει προκύψει από τώρα, αφού ο Πασχαλάκης δεσμεύεται (ακόμη) με συμβόλαιο με τον νυν ατζέντη του. Το τι θα γίνει, λοιπόν, μένει να το δούμε κι αν όλη αυτή η φιλολογία επηρεάσει το φλερτ που είχε αναπτυχθεί εδώ και λίγο καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελή εξέλιξη για ΠΑΟΚ, μόνο έτσι γλιτώνει το... τσουνάμι - Φήμη-φωτιά για ονοματάρα, μετράει μέρες;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags