Facebook Pixel Sportdog.gr | Κορυφαία δήλωση Ποντένσε για Παναθηναϊκό και Μίλαν!
| 2018-11-11 14:06:00

Κορυφαία δήλωση Ποντένσε για Παναθηναϊκό και Μίλαν!

Sportdog Team
Κορυφαία δήλωση Ποντένσε για Παναθηναϊκό και Μίλαν!

Δύο κρίσιμα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι είναι σίγουρος ότι μπορεί να σκοράρει στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αλλά και να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη. Ο Πορτογάλος εξτρέμ τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα για να συνεχίσει στo Europa League, ενώ εξέφρασε επίσης την επιθυμία του να σκοράρει και στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων κόντρα στη Μίλαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί της Ντουντελάνζ και την κατάσταση στον όμιλο του Europa League: «Είμαστε φαβορί στον όμιλο, μαζί με τις Μίλαν και Μπέτις. Ο όμιλος είναι ακόμα πολύ ανοιχτός, όπως ήταν και στην αρχή. Έχουμε την ποιότητα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το ματς με τη Μίλαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League: «Θα είναι το πιο σημαντικό. Βέβαια σημαντικά είναι και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Αν πάρουμε έξι βαθμούς πιστεύω θα προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Για το αποψινό (11/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και τους οπαδούς μας. Ωστόσο, στην τελική μετρούν οι τρεις βαθμοί, εμείς αυτούς θέλουμε να πάρουμε και να συνεχίσουμε στη μάχη του πρωταθλήματος».

Για το αν είναι έτοιμος να σκοράρει κόντρα στους «πράσινους»: «Είμαι σίγουρος και μακάρι να έρθει. Είμαι ήρεμος, διότι ξέρω τη δουλειά που κάνω».

Για το πρωτάθλημα: «Υπάρχουν άλλες δύο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, αλλά εμείς είμαστε πιο δυνατοί και θα το αποδείξουμε».

Για τις αφαιρέσεις βαθμών: «Δεν είναι συνηθισμένο για εμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν συμβαίνει κάτι εκτός γηπέδου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

Για το αν προτιμά να σκοράρει με τον Παναθηναϊκό ή με τη Μίλαν: «Και με τους δύο!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags