Facebook Pixel ΑΕΚ: Πρώτος στόχος ο Κρίστισιτς για τον Ιανουάριο
| 2018-11-11 19:02:00

«Βράζει» ο Μελισσανίδης – Έρχονται εξελίξεις στην ΑΕΚ – Φέρνει μεταγραφάρα τον Γενάρη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Βράζει» ο Μελισσανίδης – Έρχονται εξελίξεις στην ΑΕΚ – Φέρνει μεταγραφάρα τον Γενάρη!

Χαμός μετά τον Ατρόμητο, έτσι θα το… γυρίσει.

Η ήττα από τον Ατρόμητο προκάλεσε νέους τριγμούς στο εσωτερικό της ΑΕΚ, η οποία μετρά πλέον δύο σερί άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και έχει χάσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας.

Το νέο «στραπάτσο» μάλιστα ήρθε μόλις δύο ημέρες μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο προπονητικό κέντρο, με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι έπαιξαν χωρίς ψυχή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα τα όσα είδε και κόντρα στον Ατρόμητο, μόλις δύο ημέρες μετά την επίσκεψή του, δεν άρεσαν στον Μελισσανίδη, καθώς ο Δικέφαλος είχε ξανά μέτρια απόδοση, δεν κατάφερε να σκοράρει και το πλήρωσε στο φινάλε με μια ήττα που φέρνει την ΑΕΚ σε πολύ δύσκολη θέση.

Μεταγραφή στα σκαριά - Τι παίζει με Κρίστισιτς

Οι αγωνιστικές αδυναμίες της ΑΕΚ «γεννούν» την ανάγκη για ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι «κιτρινόμαυροι» σχεδιάζουν να κάνουν τουλάχιστον μια μεταγραφή τον χειμώνα και με τον τρόπο που εξελίσσεται η σεζόν, η ανάγκη εντείνεται.

Τα ρεπορτάζ συνδέουν την πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον μέσο του Ερυθρού Αστέρα, Νέναντ Κρίστισιτς. Εξάλλου, η προσθήκη ενός παίκτη στις θέσεις των αμυντικών χαφ είναι προτεραιότητα για την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σέρβος άσος αποτελεί προσωπική εισήγηση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος διατηρεί σταθερά το όνομά του στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας που έχει παραδώσει στη διοίκηση.

Πρόκειται για βασικό στέλεχος της εξαιρετικής φετινής πορείας του Ερυθρού Αστέρα, ενώ είναι διεθνής με 4 συμμετοχές στην εθνική Σερβίας. Ο Κρίστισιτς αγωνιζόταν με τη φανέλα της Σαμπντόρια (2008-2016). Τον τελευταίο χρόνο παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Μπολόνια και στη συνέχεια ως ελεύθερος πήγε στην Αλαβές (2016-17). Πέρυσι επέστρεψε στην πατρίδα του και φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Το θέμα του έμπειρου μέσου συντηρείται από το καλοκαίρι, όταν έφτασε ξανά κοντά στην ΑΕΚ, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε γιατί ο Αστέρας πέρασε στους ομίλους του Champions League. Πάντως, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, στοιχείο στο οποίο ποντάρει ο Ματιάσεβιτς, που διατηρεί σταθερή επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη.

Σε αυτό το γεγονός βασίζεται ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης και παζαρεύει με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα για να μπορέσει να κλείσει τον παίκτη άμεσα. Πάντως, πηγές από τη Σερβία επιμένουν πως δύσκολα μπορεί να γίνει πώληση του Κρίστισιτς με λιγότερα από 2.000.000 ευρώ, ειδικά από τη στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας εντυπωσιάζει στο Champions League και οι τιμές των παικτών του έχουν εκτοξευθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελά σενάρια για Χιμένεθ στην Ισπανία - Άσχημα τα νέα για Μανόλο - Τι συμβαίνει με... ΑΕΚ;

Έξαλλοι ΑΕΚτζήδες: «Ουζουνίδη φύγε… χθες – Θα μας περάσει και ο ΠΑΟ» Ποιοι παίκτες τα… άκουσαν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags