Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτό είναι πρώτος μάγκας ο Λουτσέσκου - «Μήνυμα» στα αποδυτήρια, δεν κουνιέται κανείς στον ΠΑΟΚ!
| 2018-11-11 20:15:00

Γι’ αυτό είναι πρώτος μάγκας ο Λουτσέσκου - «Μήνυμα» στα αποδυτήρια, δεν κουνιέται κανείς στον ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Γι’ αυτό είναι πρώτος μάγκας ο Λουτσέσκου - «Μήνυμα» στα αποδυτήρια, δεν κουνιέται κανείς στον ΠΑΟΚ!

Τρομερό τι έκανε με τον Παναιτωλικό… για τον τίτλο.

Μπορεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League να δυσκόλεψε αφάνταστα για τον ΠΑΟΚ μετά την δεύτερη ήττα από την Βίντι, όμως οι υποχρεώσεις του Δικεφάλου δεν σταματούν, καθώς όλοι είναι επικεντρωμένοι στον μεγάλο φετινό στόχο, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν κερδίσει όλα τα ντέρμπι (ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ισοπαλία με Ατρόμητο), ωστόσο υπάρχουν ορισμένα θεματάκια που προκαλούν απορία και αφορούν στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στην Τούμπα, το οποίο ο Δικέφαλος πήρε έστω και δύσκολα με 2-1.

Η επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου να αφήσει εκτός αποστολής τόσο τον Νίκο Καρέλη, όσο και τον Αμρ Ουάρντα προκαλεί σίγουρα ερωτηματικά, καθώς κανένας από τους δύο δεν παρουσιάζει προβλήματα τραυματισμών ή κάποιο άλλο θέμα.

Όσον αφορά στον Έλληνα φορ, υπενθυμίζεται ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε το "οκ" το καλοκαίρι για την απόκτησή του, εν αντιθέσει με την υπόθεση του Λάζαρ Μάρκοβιτς, για τον οποίο εξέφρασε αρνητική άποψη στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Το γεγονός πως ο Καρέλης βρίσκεται και στις κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά για το "κόψιμό" του από την "ασπρόμαυρη" αποστολή, εκτός αν ο λόγος είναι απλά τακτικός και δεν έχει να κάνει με κάτι βαθύτερο.

Όσο για τον Ουάρντα; Ο Αιγύπτιος έμεινε αρκετό καιρό εκτός λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων, ωστόσο επέστρεψε, έπαιξε κανονικά, όμως και πάλι έμεινε έξω από τα πλάνα του Λουτσέσκου και μένει να δούμε αν όντως υπάρχει κάποιο νέο... παρατράγουδο από πλευράς του ποδοσφαιριστή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags