Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν... τραβάει με τίποτα ο Αστέρας, τον κράτησε στο μηδέν και με 10 παίκτες η Λαμία!
| 2018-11-11 21:03:00

Δεν... τραβάει με τίποτα ο Αστέρας, τον κράτησε στο μηδέν και με 10 παίκτες η Λαμία!

Sportdog Team
Δεν... τραβάει με τίποτα ο Αστέρας, τον κράτησε στο μηδέν και με 10 παίκτες η Λαμία!

Έμειναν στο 0-0, παραμένουν στον... πάτο οι Αρκάδες.

Βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην κρίση ο Αστέρας Τρίπολης, που έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Λαμίας και συμπλήρωσε 6 αγώνες πρωταθλήματος δίχως νίκη (0-3-3). «Κερδισμένοι» οι γηπεδούχοι, οι οποίοι διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 7 ματς (2-5-0).

Η ομάδα του Χάβου ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι, ωστόσο έμεινε με 10 παίκτες στο 30’ λόγω αποβολής του Βάντερσον και εν συνεχεία περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, αλλά άντεξε και «τσίμπησε» την ισοπαλία.

Σε δύσκολη θέση ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Σάββας Παντελίδης, με τους Αρκάδες να παραμένουν κολλημένοι εντός διακεκαυμένης ζώνης.

Το ματς

Η Λαμία ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προσπάθησε να απειλήσει, κάτι που κατάφερε στο 5’ με τον Μπαράλες να επιχειρεί να σκοράρει με τον ώμο! Μετά από το πρώτο τέταρτο, ο Αστέρας Τρίπολης ισορρόπησε και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 22’, με τον Κυριακόπουλο να σουτάρει ακριβώς έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 30’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχθηκε (σε διάστημα 3 λεπτών) ο Βάντερσον.

Αμέσως μετά οι Αρκάδες δημιούργησαν φάσεις για να σκοράρουν, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόνσο να αποκρούεται από τον Μελίσσα (31’) και με την κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου να φεύγει ακριβώς δίπλα από το δοκάρι (32’).

Στο 34’ η Λαμία «άγγιξε» το 1-0, ωστόσο το γυριστό σουτ του Δημούτσου από το ημικύκλιο της περιοχής προσέκρουσε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου και έφυγε άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι σημαντικά και ως εκ τούτου οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλες δίχως τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας μπήκε με… κυριαρχική διάθεση, όμως δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Στο 51’ ο Μανιάς απείλησε με δυνατό σουτ, αλλά ο Μελίσσας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Οι Αρκάδες είχαν την εδαφική υπεροχή και συντριπτική κατοχή μπάλας, όμως η ομάδα του Χάβου αμυνόταν σωστά. Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 75’, με τον Μελίσσα να λέει «όχι» εντυπωσιακά στην κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου και στο πλασέ του Δουβίκα μέσα από την περιοχή.

Στο 78’ οι του Αστέρας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε χέρι του Επστάιν, όμως ο διαιτητής Βρέσκας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο για να πιέσουν και να βρουν γκολ νίκης, ωστόσο δεν κατάφεραν κάτι.

Στις καθυστερήσεις η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε αφού αποβλήθηκε ο Πασαλίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κάπως έτσι Λαμία και Αστέρας κόλλησαν στο 0-0, που αφήνει πικρή γεύση στους Αρκάδες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Χάβος): Μελίσσας - Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον – Σκόνδρας (80’ Οσμάν), Δημούτσος – Καραμάνος (48’ Ρόμανιτς), Μπερτόλιο (82’ Ασίγκμπα), Επστάιν - Μπαράλες

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας (86’ Ρόλε), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Άνχελ (46’ Τσιλιανίδης) – Ιγκλέσιας (74’ Δουβίκας), Μουνάφο – Καλτσάς, Τόνσο, Κυριακόπουλος - Μανιάς

Πηγή: sprotfmgr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags