Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές δηλώσεις Δώνη: «Το χειρότερο μας ματς...» - Ατάκα για διαιτησία, Διούδη και εννιά παίκτες!
| 2018-11-11 23:21:00

Φοβερές δηλώσεις Δώνη: «Το χειρότερο μας ματς...» - Ατάκα για διαιτησία, Διούδη και εννιά παίκτες!

Sportdog Team
Φοβερές δηλώσεις Δώνη: «Το χειρότερο μας ματς...» - Ατάκα για διαιτησία, Διούδη και εννιά παίκτες!

Τι αποκάλυψε ο τεχνικός του Τριφυλλιού μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό.

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έπαιζε ουσιαστικά με εννιά ποδοσφαιριστές στο τελευταίο 20λεπτο, λόγω προβλημάτων των Μακέντα και Μουνιέ στάθηκε ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, δεν θέλησε να σχολιάσει τα παράπονα των αντιπάλων για την διαιτησία, στάθηκε στον τραυματισμό του Διούδη και στην παρουσία της ομάδας του στα ντέρμπι, ενώ τόνισε ότι ήταν το χειρότερο παιχνίδι των Πράσινων με την μπάλα στα πόδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης:

"Πριν μπούμε στα ποδοσφαιρικά, θέλω να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στο άτυχο γεγονός που συνέβη στις κερκίδες. Μακάρι να είναι κάτι περαστικό".

Λίγο νωρίτερα ο κ. Μαρτίνς και ο κ. Καραπαπάς έκαναν σφοδρή επίθεση στη διαιτησία.

"Από την αρχή της σεζόν δεν κάνω κανένα σχόλιο για τη διαιτησία".

Για 94 λεπτά κρατούσατε τη νίκη στα χέρια σας με καλή άμυνα και σποραδικές αντεπιθέσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο;

"Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα που δεν μπορείς να μιλάς για δικαιοσύνη παρά μόνο για αποτελεσματικότητα. Έβλεπα ένα ματς το απόγευμα την ΑΕΚ με τον Ατρόμητο που είχε η ΑΕΚ τρία δοκάρια και έχασε στο τέλος. Μιλάμε για αποτελεσματικότητα. Όταν μπαίνω στη διαδικασία να κρίνω τη δική μου ομάδα όταν τελειώνω ένα ματς, προσπαθώ παρά την πίεση του παιχνιδιού να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός. Το μόνο που μπορώ να κρατήσω είναι τη μαχητικότητα και την οργάνωσή μας όσον αφορά κοντά στην εστία μας. Από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα, είναι το χειρότερό μας παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια.

Δεν μπορώ να βρω ούτε έναν διακριθέντα σε αυτόν τον τομέα. Είχαμε μία κακή μέρα και με άγχος. Σήμερα οι παίκτες με στενοχώρησαν, γιατί αυτή δεν είναι η φιλοσοφία του παιχνιδιού μας, ακόμα κι όταν παίζουμε ματς υψηλού επιπέδου όπως το σημερινό. Μέσα από αυτά τα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, μπορεί να εξελιχθούν αυτοί οι ποδοσφαιριστές, να παίρνουν πράγματα ακόμη και στην άσχημη τους μέρα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αν και ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος. Ήταν θετικό αποτέλεσμα για εμάς και μαζεύουμε εμπειρίες για τη συνέχεια".

Πώς είναι ο Διούδης; Θα θέλαμε και ένα σχόλιο για το χειροκρότημα από τον κόσμο;

"Αυτή τη στιγμή ο Διούδης είναι στο νοσοκομείο. Έχει διάσειση, έχει θέμα και κάποιες μέρες θα μείνει μέσα. Του ευχόμαστε όλοι περαστικά και είμαστε όλοι δίπλα του. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Πέρα από τις αντιπαλότητες, η ζωή ενός ανθρώπου και η υγεία είναι πάνω απ' όλα".

Μετά από τρία σερί ντέρμπι ο Παναθηναϊκός τι κρατάει σαν συνολική εικόνα ώστε στην επόμενη τριάδα των ντέρμπι να μπει και να πάρει τη νίκη. Κι επίσης θα θέλαμε ένα σχόλιο για τον Κότσαρη.

"Νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι σε ετοιμότητα, γιατί δεν δουλεύουν οι 11 που θα ξεκινήσουν. Όλοι δουλεύουν επαγγελματικά και μέσα σε αυτά ανήκει και ο Κωνσταντίνος. Το σημαντικό δεν είναι μόνο οι επεμβάσεις, αλλά και η εμπιστοσύνη που ενέπνεε στους συμπαίκτες του. Όσο για το τι αποκομίζουμε; Είναι φανερό ότι με αντιπάλους που έχουν καλύτερο επίπεδο από εμάς όπως θα θέλαμε και έχουμε μάθει. Είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να πιέσουμε το μυαλό μας και την έντασή μας, γιατί είναι δύσκολο κομμάτι να ξεμαρκαριστείς με την μπάλα στα πόδια όταν έχεις πίεση από τον αντίπαλο".

Έχοντας αντιμετωπίσει όλους τους διεκδικητές του τίτλου, τι πιστεύετε για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό;

"Κάθε ομάδα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Και οι τρεις είναι πολύ καλές για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν θέλω να μπω σε ανάλυση τακτικής. Ο ΠΑΟΚ έχει πιο έτοιμη ομάδα που είναι ίδια από πέρσι. Η ΑΕΚ είναι η περσινή πρωταθλήτρια που έχει μία καλή οργάνωση. Ο Ολυμπιακός έχει ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ γιατί προσπαθεί μετά από κάποιες χρονιές που δεν ήταν οι καλύτερες. Έχει λοιπόν ενδιαφέρον πρότζεκτ. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι δύσκολο να αποδεχτεί τη λέξη “υπομονή”".

Ο Μουνιέ είχε κάποιο πρόβλημα; Ο Μακέντα έχει κάτι; Κι ένα σχόλιο για τον Γιόχανσον ότι έχει μαζέψει υγρό το γόνατο.

"Ήταν πολύ δύσκολα τα τελευταία 20 λεπτά γιατί παίζαμε με εννιά παίκτες. Στον Μουνιέ γύρισε ο αστράγαλος και δεν μπορούσε να περπατήσει. Ο Μακέντα είχε σφίξιμο και πάθαινε κράμπες. Για τον Γιόχανσον είναι κάτι που αφορά μετά το τέλος του ματς. Ουσιαστικά παίζαμε με δύο παίκτες λιγότερους στο τελευταίο 20λεπτο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags