Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκ στον Παναθηναϊκό: Χάνει βασικό άσο του για δύο μήνες - Τα νεότερα για Διούδη
| 2018-11-12 14:49:00

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Χάνει βασικό άσο του για δύο μήνες - Τα νεότερα για Διούδη

Sportdog Team
Σοκ στον Παναθηναϊκό: Χάνει βασικό άσο του για δύο μήνες - Τα νεότερα για Διούδη

Μεγάλη απώλεια για το Τριφύλλι.

Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα για το πρόβλημα που αποκόμισε ο Αντονί Μουνιέ από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Γάλλος αποχώρησε με πρησμένο πόδι και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου δελτοειδούς συνδέσμου.

Στον παίκτη τοποθετήθηκε μπότα ακινητοποίησης και η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε περίπου δύο μήνες.

Όσο για τον Σωκράτη Διούδη, υποβλήθηκε σήμερα σε νέα αξονική στο ΥΓΕΙΑ όπου νοσηλευεται από χθές το βράδυ, τα ευρήματα ήταν ξανά καθησυχαστικά και το απόγευμα αναμένεται να πάρει εξιτήριο. 

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"O Άντονι Μουνιέ τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα στην αριστερή ποδοκνημική και σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική στο ΥΓΕΙΑ, η οποία έδειξε ρήξη του έσω πλαγίου(δελτοειδούς) συνδέσμου και στον ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε μπότα ακινητοποίησης για 3 εβδομάδες. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει πρόγραμμα κινητοποίησης με φυσικοθεραπεία. Η αποχή του από τις προπονήσεις υπολογίζεται σε 6 εβδομάδες περίπου.

Συνολικά 11 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ενσωματώθηκαν με τις Εθνικές ομάδες. Ο Κουρμπέλης με την Εθνική ανδρών για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Φινλανδία (15/11) και την Εσθονία (18/11) για την 5η και 6η αγωνιστική του Nations League και ο Κάτσε με την Εθνική Αλβανίας

Οι Κότσαρης, Μαυρομμάτης, Στάικος, Μπουζούκης, Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης για τους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων με την Αυστρία στις 16 Νοεμβρίου στην Τούμπα και στις 20 Νοεμβρίου στην NV Arena St. Polten, στο πλαίσιο των μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Εμμανουηλιδης, Χριστογεώργος για τους αγώνες της Εθνικής Νέων στον 13ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το απόγευμα, καθώς αύριο έχουν ρεπό. Σήμερα προπονήθηκαν όσοι δεν αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags