Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πρόθεση ανανέωσης των συμβολαίων Ινσούα και Γιόχανσον
| 2018-11-12 22:17:00

Πέφτει χρήμα, χτίζει ομαδάρα ο Παναθηναϊκός - «Καίνε» οι δύο παικταράδες - Θα τους χάσει;

του Νίκου Στεργίου
Πέφτει χρήμα, χτίζει ομαδάρα ο Παναθηναϊκός - «Καίνε» οι δύο παικταράδες - Θα τους χάσει;

Αποκαλυπτικό παρασκήνιο για τα βαριά χαρτιά. Τι θα κάνει ο Δώνης;

Εκτός από τους νεαρούς άσους του που εντυπωσιάζουν στο φετινό πρωτάθλημα (π.χ. Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Χατζηγιοβάνης), ο Παναθηναϊκός έχει αναδείξει και άλλους, πιο έμπειρους παίκτες, οι οποίοι κάνουν τρομερή σεζόν και εκπλήσσουν με την απόδοσή τους.

Δεν υπάρχουν πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα από τους δύο πλάγιους μπακ της ομάδας, Ματίας Γιόχανσον και Εμάνουελ Ινσούα, οι οποίοι θυμίζουν… άλλους παίκτες σε σχέση με την περσινή σεζόν και κάνουν απίθανα πράγματα στο γήπεδο.

Αν και λόγω της θέσης που αγωνίζονται σπανίως τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται τους πολυτιμότερους παίκτες του Τριφυλλιού φέτος. Είναι σταθεροί αμυντικά και παράλληλα αποτελούν βασικούς πυλώνες της επιθετικής ανάπτυξης της ομάδας, με συνεχή ανεβάσματα και κούρσες. Μάλιστα ο Γιόχανσον παραμένει ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα με 3 γκολ!

Τα κατορθώματα των δύο παικτών έχουν ανοίξει την κουβέντα για το μέλλον τους, μιας και αμφότεροι μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους το φετινό καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό είτε να πουληθούν προκειμένου να μη χαθούν ως ελεύθεροι την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η πρόθεση των διοικούντων του Παναθηναϊκού είναι να ανανεώσουν τα συμβόλαια των δύο άσων, που θεωρούνται -δικαίως- αναντικατάστατοι στα πλάνα του Γιώργου Δώνη. Άλλωστε, αμφότεροι ενδέχεται να φέρουν υψηλές προτάσεις από το εξωτερικό με τις εμφανίσεις τους και σε καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να τους χάσει τζάμπα.

Θυμίζουμε ότι για τον Ινσούα ήδη υπήρξε κρούση της Λας Πάλμας το περασμένο καλοκαίρι, ενώ τα όσα κάνει φέτος ο Γιόχανσον δεν περνούν απαρατήρητα στις ευρωπαϊκές αγορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξαφνική «πληγή» για τον Παναθηναϊκό - «Τελειώνει» ο... επικίνδυνος - Δεν πάει άλλο!

Τρελαμένος Γκμοχ με Δώνη: «Σκλάβος για τα παιδιά...» - Σύγκρουση με διοίκηση και σύνθημα αλά ΠΑΣΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags