Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστικό μήνυμα του Διούδη μετά τον τραυματισμό του! (ΦΩΤΟ)
| 2018-11-12 19:54:00

Συγκλονιστικό μήνυμα του Διούδη μετά τον τραυματισμό του! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγκλονιστικό μήνυμα του Διούδη μετά τον τραυματισμό του! (ΦΩΤΟ)

Τα λέει... όλα η ανάρτηση του γκολκίπερ του ΠΑΟ.

Ο Σωκράτης Διούδης σόκαρε τους πάντες με τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Ευτυχώς, ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν έχει κάτι σοβαρό, ενώ σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο γκολκίπερ του Τριφυλλιού δημοσίευσε το πρώτο μήνυμα μετά τον τραυματισμό του στο Instagram, με το οποίο έσπευσε να ευχαριστήσει τους γιατρούς, όλους όσους του συμπαραστάθηκαν, και τον θεό, που του επέτρεψε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστώ τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως δίπλα μου και με βοήθησαν να ανακτήσω τις αισθήσεις μου και τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ από παιδάκι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τις ευχές να είστε καλά!», έγραψε ο Σωκράτης Διούδης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ειμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου,πολλά συγχαρητήρια σε όλους!Ευχαριστω τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως δίπλα μου και με βοήθησαν να ανακτήσω τις αισθήσεις μου και τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κανω αυτο που αγαπω απο παιδάκι.Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τις ευχές να ειστε καλα! #olyPao #DerbyDay #comebackstronger

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags