Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: Αυτός ανέβηκε στα κάγκελα - Έκανε στην... άκρη τον ΠΑΟ - «Τρελάθηκαν» οι Πράσινοι!
| 2018-11-12 23:23:00

Αποκάλυψη: Αυτός ανέβηκε στα κάγκελα - Έκανε στην... άκρη τον ΠΑΟ - «Τρελάθηκαν» οι Πράσινοι!

Sportdog Team
Αποκάλυψη: Αυτός ανέβηκε στα κάγκελα - Έκανε στην... άκρη τον ΠΑΟ - «Τρελάθηκαν» οι Πράσινοι!

Τρομερό παρασκήνιο από το ντέρμπι. Θα το διαβάσεις μόνο εδώ.

Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός εκτυλίχθηκε μία από τις πιο τραγικές στιγμές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στις κερκίδες του Γεώργιος Καραϊσκάκης άφησε την τελευταία του πνοή οπαδός των Πειραιωτών, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Μεγάλη μάχη για να τον κρατήσει στη ζωή έδωσε ο ιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος. Άπαντες είδαν τον υπεύθυνο του ιατρικού τιμ των ερυθρόλευκων να καβαλά τις κερκίδες προκειμένου να φτάσει στο σημείο που βρισκόταν ο άτυχος οπαδός, στα επίσημα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο Θέος για 45 λεπτά ήταν δίπλα του και προσπαθούσε να τον επαναφέρει, μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Αυτή δεν ήταν η μόνη συγκλονιστική μάχη που έδωσε ο Θέος στο ντέρμπι των αιωνίων. Αξιομνημόνευτες ήταν οι αναφορές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που εκφράστηκαν με εγκωμιαστικά λόγια για τον άνθρωπο του Ολυμπιακού, για τη συμβολή του στην περίθαλψη του Σωκράτη Διούδη, του οποίου του γύρισε η γλώσσα και βρέθηκε μια ανάσα από το θάνατο. 

Υπάρχουν στιγμές ακόμα και σε αυτά τα παιχνίδια που η έχθρα παραμερίζεται και η ανθρωπιά παίζει κυρίαρχο λόγο. Οι πράσινοι τον αποθέωσαν για το ενδιαφέρον του, τη βοήθειά του και την υποστήριξη που παρείχε, η οποία ήταν απολύτως σύμφυτη με το λειτούργημα του. Οπότε δικαιολογημένα ο Χρήστος Θέος απολαμβάνει στα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας αποθεωτικών αναφορών. Η συμβολή του ήταν συγκλονιστική.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags