Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστιος Εμπαπέ - Θέλει κότσια αυτό που παραδέχθηκε για τη «χρυσή» μεταγραφή του στην Παρί
| 2018-11-13 22:01:00

Τεράστιος Εμπαπέ - Θέλει κότσια αυτό που παραδέχθηκε για τη «χρυσή» μεταγραφή του στην Παρί

Sportdog Team
Τεράστιος Εμπαπέ - Θέλει κότσια αυτό που παραδέχθηκε για τη «χρυσή» μεταγραφή του στην Παρί

Μακάρι να σκέφτονταν όλοι οι αστέρες του ποδοσφαίρου...

Η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν με το εξωφρενικό ποσό των 180.000.000 ευρώ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ειδικά από τη στιγμή που έλαβε χώρα το ίδιο καλοκαίρι με αυτή του Νεϊμάρ, που κόστισε στους Παριζιάνους 222.000.000.

Μιλώντας στο «Radio Monte Carlo», ο Εμπαπέ απέδειξε για ακόμα μια φορά την ταπεινότητα που τον διέπει, σε αντίθεση με άλλους ακριβοπληρωμένους αστέρες, καθώς δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι η μεταγραφή του με αυτό το ποσό ήταν "απρεπής", όπως τόνισε χαρακτηριστικά!

«Για μένα είναι απρεπές. Προέρχομαι από μια ταπεινή οικογένεια και πιστεύω ότι είναι απρεπές», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας.

«Έτσι είναι η αγορά και έτσι λειτουργεί ο κόσμος του ποδοσφαίρου. Δεν θα το αλλάξω εγώ. Είμαι μέρος του συστήματος, πρέπει να μάθουμε να το σεβόμαστε και να μπαίνουμε στη θέση του άλλου», συνέχισε.

«Μια από τις συμπεριφορές που σου επιτρέπουν να μην σκέφτεσαι τόσο πολύ για αυτά που κινούν το ποδόσφαιρο, είναι η παιδική φρεσκάδα. Πρέπει να κρατάς το μικρό παιδί μέσα σου, γιατί αυτό είναι το μόνο που διαθέτεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είσαι σωστός επαγγελματίας, δεν είναι κακό να είσαι λίγο ανώριμος. Υπάρχει τόση πίεση στο ποδόσφαιρο που λίγη χαρά για τη ζωή, λίγες απολαύσεις, δεν βλάπτουν», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags