Facebook Pixel Τελειώνει από τον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα
| 2018-11-13 20:45:00

Βράζει η Τούμπα - Κι άλλο μπαμ μετά τον Μίχελ - Τον «τελείωσαν» - Φοβερά πράγματα στην Ουγγαρία

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βράζει η Τούμπα - Κι άλλο μπαμ μετά τον Μίχελ  - Τον «τελείωσαν» - Φοβερά πράγματα στην Ουγγαρία

Γερό μήνυμα σε όλους από διοίκηση και Λουτσέσκου. Μόνο εδώ αυτά.

Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν φαινόταν ότι η χρονιά δεν θα κυλήσει με τον... καλύτερο τρόπο για τον Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ.

Ο Αιγύπτιος υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα που οδήγησαν στην τιμωρία του από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο μετά από ένα διάστημα επέστρεψε στις υποχρεώσεις του Δικεφάλου και όλα έδειχναν να πηγαίνουν... πρίμα για τον διεθνή άσο.

Παρόλα αυτά, τα τελευταία νέα για τον 25χρονο μόνο ευοίωνα δεν είναι, καθώς φαίνεται, πλέον, πως το μέλλον του από εδώ και πέρα θα τον βρει εκτός Τούμπας, όπως συνέβη και με τον Λούμπος Μίχελ. Ο Ουάρντα έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Παναιτωλικό, προκαλώντας απορίες, ωστόσο τα πράγματα μοιάζουν απλά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, ο Αιγύπτιος έκανε πάλι τα... δικά του στο παιχνίδι με την Βίντι στην Ουγγαρία. Δεν ακολούθησε τις οδηγίες του Λουτσέσκου και έκανε του... κεφαλιού μέσα στο γήπεδο, ενώ και μέσα στα αποδυτήρια ήταν σαν... ξένος.

Κάπως έτσι, λοιπόν, φαίνεται πως πέταξε και την τελευταία ευκαιρία που του είχαν δώσει διοίκηση και προπονητής, αφού η επιθυμία όλων στον ΠΑΟΚ είναι να υπάρχει πειθαρχία και προσήλωση στον στόχο από οποιονδήποτε μέσα στο σύλλογο.

Κάτι που δεν συμβαίνει με τον Ουάρντα, ο οποίος αρχικά πήρε "συγχωροχάρτι" από τους ιθύνοντες του Δικεφάλου, όμως τα νέα του παραστρατήματα φαίνεται πως θα τον οδηγήσουν εκτός ομάδας, αυτή τη φορά οριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags