Facebook Pixel Τι συνέβη στη σύσκεψη με Ουζουνίδη, Λυμπερόπουλο και διοίκηση
| 2018-11-13 22:30:00

«Αγρίεψε» ο Τίγρης - Έδωσε τρομερές εντολές - Στον... αέρα πέντε παίκτες - «Καρφάρα» Μαρίνου

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Αγρίεψε» ο Τίγρης - Έδωσε τρομερές εντολές - Στον... αέρα πέντε παίκτες - «Καρφάρα» Μαρίνου

Στο πόδι όλη η ΑΕΚ και ψάχνει λύσεις. Παρασκήνιο που ζεματάει στο sportdog.

Η ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο προκάλεσε τριγμούς στην Ένωση και ακούστηκαν αρκετά για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την δουλειά του στον πάγκο της ομάδας.

Παρόλα αυτά, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και προκύπτει μέσα από την σύσκεψη κορυφής που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΑΕΚ ανάμεσα στον Νίκο Λυμπερόπουλο, τον Ουζουνίδη και το επιτελείο της διοίκησης του συλλόγου.

Σε αυτήν ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης προπονητή, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ έγινε συζήτηση για την μεταγραφική ενίσχυση που θα γίνει τον Ιανουάριο.

Αυτό που συμφωνήθηκε ήταν πως θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν μίνιμουμ δύο παίκτες, ένα "8άρι" και ένας ακραίος με έφεση στο σκοράρισμα, χωρίς φυσικά να παρεκκλίνει η ομάδα από την λογική πάνω στις μεταγραφικές της κινήσεις και όλα αυτά προφανώς με την έγκριση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Επίσης, θα "τρέξουν" όλα τα ανοιχτά μέτωπα των ανανεώσεων (τα συμβόλαια που λήγουν είναι αυτά των Γκάλο, Λαμπρόπουλου, Σιμόες και Μπακασέτα), καθώς ορισμένα... ξεχάστηκαν, όπως αυτό του τραυματία Λόπες, το οποίο ακόμα δεν έχει κλείσει.

Επιπροσθέτως, δόθηκαν απαντήσεις για το θέμα της φυσικής κατάστασης, που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, αλλά και για το rotation που κάνει στα παιχνίδια ο Εβρίτης κόουτς.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο Ουζουνίδης υποστήριξε πως είναι ο τρόπος που δουλεύει και πως δεν κάνει rotation μόνο στα χαφ, όπου δεν υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις...

Τέλος, αναφέρθηκε και στις σχέσεις του στα αποδυτήρια, που όπως ειπώθηκε είναι ιδανικές, αλλά και ότι δεν υπάρχουν ειδικότερα κρούσματα απειθαρχίας, πέρα από τους προσωρινούς εκνευρισμούς όπως πρόσφατα με Λόπες-Χουλτ στο Μόναχο και Λιβάγια κόντρα στον Ατρόμητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Απίστευτες καταστάσεις στην ΑΕΚ - Με το ζόρι μιλιούνται - Ποιος θα «τελειώσει»; - Ο Τίγρης θα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags