Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοίνωση Κούγια για την πώληση της ΑΕΛ - Τι συμβαίνει με τους επίδοξους αγοραστές
| 2018-11-14 13:40:00

Ανακοίνωση Κούγια για την πώληση της ΑΕΛ - Τι συμβαίνει με τους επίδοξους αγοραστές

Sportdog Team
Ανακοίνωση Κούγια για την πώληση της ΑΕΛ - Τι συμβαίνει με τους επίδοξους αγοραστές

Οι Βυσσινί στο προσκήνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα της δεκαπενθήμερης προθεσμίας που είχε θέσει ο κ. Κούγιας σε επίδοξους αγοραστές της ΑΕΛ να απευθυνθούν στους δημοσιογράφους κ.κ. Σωτήρη Κέλλα (Εφημερίδα Ελευθερία), Βαγγέλη Μητρούσια (ΕΡΤ – ΕΡΑ Σπορ), Νίκο Ασπρούδη (Larissa NET– Ραδιοφωνία Κισσάβου), Χρήστο Ευθυμίου (TRT– Τι Νέα Λάρισα), Λάζαρο Παπαδούλη (Crimson Scorer) και Ηλία Μπίνα (Mpet Show– Metrosport), για να υποβάλλουν πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΑΕΛ.

Σήμερα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σωτήρης Μάρκου απέστειλε στους ως άνω δημοσιογράφους email με τα εξής ερωτήματα:

Παρακαλώ γνωρίσατε μου εγγράφως, 1) Εάν δεχτήκατε την οιανδήποτε πρόταση από το οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΛ, και 2) Εφόσον έχετε δεχτεί την οιανδήποτε πρόταση να μας γνωστοποιήσετε εγγράφως ποιο είναι το φυσικό ή το νομικό πρόσωπο που απευθύνθηκε σε εσάς και με το ίδιο έγγραφο να μας ορίζετε ημέρα, ώρα και τόπο όπου με την παρουσία σας το συγκεκριμένο νομικό ή φυσικό πρόσωπο θα καταθέσει εγγράφως την πρόταση του για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΛ στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωτήρη Μάρκου παρουσία και όλων των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αυτονόητο είναι ότι εφόσον έχει απευθυνθεί στους ως άνω αναφερομένους δημοσιογράφους το οιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, τους παραχωρείται από την ΠΑΕ ΑΕΛ το δικαίωμα να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία της ταυτότητας του φυσικού προσώπου ή την επωνυμία της εταιρείας που ενδιαφέρθηκε, δημοσιοποιώντας συγχρόνως και την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο της πρώτης συναντήσεως του ενδιαφερομένου με τον κ. Σωτήρη Μάρκου για την υποβολή της επισήμου προτάσεως για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου στα Δένδρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags