Facebook Pixel Sportdog.gr | Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ πάτησε τον Παναθηναϊκό και είδατε τι έγινε με ΑΕΚ-Ολυμπιακό»
| 2018-11-14 18:05:00

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ πάτησε τον Παναθηναϊκό και είδατε τι έγινε με ΑΕΚ-Ολυμπιακό»

Sportdog Team
Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ πάτησε τον Παναθηναϊκό και είδατε τι έγινε με ΑΕΚ-Ολυμπιακό»

Ο Ρουμάνος σχολίασε την κριτική που γίνεται στην ομάδα του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξήγησε γιατί... αγχώθηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Εργοτέλη για το Κύπελλο, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έκανε καλό παιχνίδι, ωστόσο ανέλυσε γιατί συμβαίνει αυτό!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το σημερινό αποτέλεσμα: «Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι η νίκη. Δεν ήταν ένα παιχνίδι για να το αναλύσουμε. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που είχε επιθετικότητα, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έπαιξε κι  ελπίζω να ανέβει κατηγορία. Υπάρχουν δύο παιχνίδια ακόμα, ένα εδώ στο Ηράκλειο μεταξύ του Εργοτέλη και του Άρη κι ένα το δικό μας με τον Αήττητο Σπάτων. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα, αλλά δεν θεωρώ ότι έχει τελειώσει η πρόκριση».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Στο πρώτο μέρος είχαμε ευκαιρίες και δεν κάναμε το 2-0 ή το 3-0. Ο Εργοτέλης εκεί πήρε αυτοπεποίθηση και πίστεψε ότι αν πιέσει, θα μπορέσει να πάρει κάτι καλό. Υπήρχε αντίδραση μετά το 1-1 και ήταν φυσιολογικό. Το παιχνίδι αυτό, μοιάζει με το περσινό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπου είχαμε κερδίσει στο τέλος. Είχαμε παίκτες που είχαν πολύ λίγο χρόνο μέχρι τώρα, ενδεχομένως κάποιοι το αντιμετώπισαν το παιχνίδι σαν πιο εύκολο, κάτι που δεν είναι καλό, γιατί το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων».

Για τον Ακπόμ: «Ήταν πολύ καλό το γεγονός ότι ο Ακπόμ πήρε χρόνο από την αρχή του παιχνιδιού. Είναι διαφορετικό να μπαίνεις 15-20 λεπτά στο τέλος ενός αγώνα, από το να μπαίνεις από την αρχή και να βρίσκεις χημεία με τους συμπαίκτες σου. Ήταν μία καλή εμπειρία για εμάς αυτό το παιχνίδι. Όπως είπα, δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι από τη μεριά μας, αλλά το πιο σημαντικό που κρατάμε, είναι η νίκη». 

Για την γενικότερη εικόνα του ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν από τα καλύτερα μας. Το ότι δεν σκοράραμε κι άλλα γκολ, ήταν κάτι άλλο. Αυτή η ομάδα και συγνώμη που θα το πω, πάτησε τον Παναθηναϊκό, που έκανε πολύ καλά παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Ομάδες που παίζουν καλά στην Ευρώπη,ενδεχομένως να μην πηγαίνουν πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Κι ενδεχομένως ομάδες που πηγαίνουν πάρα πολύ καλά στο πρωτάθλημα τους, να μην έχουν το ίδιο καλά αποτελέσματα και στην Ευρώπη. 

Συμβαίνει και σε μεγάλες ομάδες. Είναι δύσκολο να έχεις την ίδια ενέργεια, παίζοντας κάθε τρεις μέρες. Είναι σημαντικό για την ομάδα, να ξέρει να κερδίζει τα παιχνίδια. Ίσως να έχετε δίκιο από μία πλευρά, το πρόγραμμα μας ξεκίνησε όμως από τις 24/7 με δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη και μετά ήρθαν τα συνεχόμενα ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Έχοντας στο μυαλό μας την πίεση, ότι αν κάνουμε λάθος, η διαφορά μπορεί να μεγαλώσει, φτάσαμε εδώ. Θέλω να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση, κερδίζοντας τα παιδιά. Κάποιες φορές παίζοντας καλά, κάποιες φορές παίζοντας οργανωμένα για το αποτέλεσμα».

Για τον Εργοτέλη: «Είπα και στον προπονητή του Εργοτέλη, ότι μου άρεσε ο τρόπος, με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του. Η αυτοπεποίθηση, το πως ξεκινούσε η ανάπτυξη, αυτό είναι προϊόν φανταστικής δουλειάς. Όταν χάνουν την μπάλα, δεν πάνε πίσω, προσπαθούν να μείνουν ψηλά και να πιέσουν. Ελπίζω ότι αυτή η ομάδα θα βρεθεί στην Super League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags