Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέλα για Ζλάταν στην Αμερική – Βραβεύτηκε για το πρώτο του γκολ στο MLS
| 2018-11-14 23:45:00

Τρέλα για Ζλάταν στην Αμερική – Βραβεύτηκε για το πρώτο του γκολ στο MLS

Sportdog Team
Τρέλα για Ζλάταν στην Αμερική – Βραβεύτηκε για το πρώτο του γκολ στο MLS

Ο Σουηδός έχει τρελή πέραση.

Το πρώτο γκολ που σημείωσε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με την φανέλα των ΛΑ Γκάλαξι, ψηφίσθηκε ως το καλύτερο που επιτεύχθηκε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο MLS.

Ηταν 31 Μαρτίου, όταν ο Σουηδός άσος έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Στο τοπικό ντέρμπι με τους Λος Άντζελες FC. Οι Γκάλαξι βρέθηκαν να χάνουν 3-0 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, χάρη στα γκολ του Κάρλος Βέλα (5΄, 26΄) και το αυτογκόλ του Ντάνιελ Στέρες (48΄), ωστόσο δεν παρέδωσαν τα «όπλα» και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 4-3. Καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση των Γκάλαξι έπαιξε ο Σουηδός στράικερ, ο οποίος πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 71΄ και σκόραρε έξι λεπτά αργότερα με εντυπωσιακή «λόμπα» από 35 μέτρα. Με αυτό το γκολ ο «Ίμπρα» ισοφάρισε σε 3-3, αφού νωρίτερα είχαν μειώσει για τους Γκάλαξι οι Σεμπάστιαν Λέτγκετ (61΄) και Κρις Πόντιους (73΄). Και ενώ η αναμέτρηση είχε μπει στις καθυστερήσεις, ο Ιμπραΐμοβιτς με κεφαλιά «έγραψε» το 4-3 στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

«Άκουσα το πλήθος να λέει: "Θέλουμε τον Ζλάταν, θέλουμε τον Ζλάταν"» δήλωσε ο 37χρονος άσος μετά τον αγώνα και πρόσθεσε: «Επομένως, τους έδωσα τον Ζλάταν. Μου έδιναν ώθηση κι εγώ ανταπέδωσα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags