Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο «πέσιμο» οπαδών στην ΑΕΚ - «Αυτός φταίει για όλα» - Μήνυμα-σεισμός, «λάδι» ο...
| 2018-11-14 20:30:00

Απίστευτο «πέσιμο» οπαδών στην ΑΕΚ - «Αυτός φταίει για όλα» - Μήνυμα-σεισμός, «λάδι» ο...

Sportdog Team
Απίστευτο «πέσιμο» οπαδών στην ΑΕΚ - «Αυτός φταίει για όλα» - Μήνυμα-σεισμός, «λάδι» ο...

Στα κάγκελα ο κόσμος. Με ποιον τα έχει; Πάρε θέση!

Μεγάλος λόγος γίνεται για την αγωνιστική κρίση που βιώνει η ΑΕΚ, η οποία μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο έμεινε πολύ πίσω στη μάχη του τίτλου, 9 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αυτός που δέχεται το μεγαλύτερο κύμα έντονης κριτικής από τον «κιτρινόμαυρο» Τύπο, ωστόσο φαίνεται πως στις τάξεις των οπαδών υπάρχει διαφορετική άποψη για τις αιτίες της αγωνιστικής κατολίσθησης.

Όπως φαίνεται από τη μεγάλη ψηφοφορία του sportdog.gr στο Facebook, όπου ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ποιος είναι ο βασικός υπαίτιος για την κατάσταση στη φετινή ΑΕΚ, το αποτέλεσμα είναι συντριπτικό. 

Σχεδόν το 80% του κόσμου θεωρεί ότι όλα ξεκινούν από τη διοίκηση και προφανώς πιστεύει ότι η ΠΑΕ έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το γεγονός ότι η ομάδα έχει χάσει την περσινή της δυναμική. Κάτι που μπορεί να οφείλεται και στην ενίσχυση που έγινε ή δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Από την άλλη, λιγότερο από 10% είναι το ποσοστό που ρίχνει το βάρος στον Μαρίνο Ουζουνίδη και άλλο τόσο περίπου είναι το ποσοστό που έχει τη γνώμη ότι οι παίκτες ευθύνονται για την εικόνα της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags