Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθεωτικό δημοσίευμα για Καμαρά – Τον παίρνουν στο... Football Manager (ΦΩΤΟ)
| 2018-11-14 22:06:00

Αποθεωτικό δημοσίευμα για Καμαρά – Τον παίρνουν στο... Football Manager (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποθεωτικό δημοσίευμα για Καμαρά – Τον παίρνουν στο... Football Manager (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη αγάπη για τον Αφρικανό.

Έχει κερδίσει τους πάντες ο Μαντί Καμαρά με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό και η απόδοσή του έχει ξεφύγει των ελληνικών συνορων. Ο Αφρικανός μέσος έχει καταφέρει να «κλέψει» τις εντυπώσεις τόσο στα Μέσα της πατρίδας του, όσο και στην Ευρώπη, με πάρα πολλά Μέσα να τον αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία.

Αποθεωτικά σχόλια, λοιπόν, έλαβε για ακόμη μία φορά από την ιστοσελίδα www.footballwhispers.com, στην οποία γίνεται λόγος για τα εξαιρετικά στοιχεία που διαθέτει, τα οποία αν τα εξελίξει μπορεί να γίνει κορυφαίος box to box μέσος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Μάλιστα, ο μέσος των Πειραιωτών, τονίζεται ότι έχει τα χαρακτηριστικά, το «καλούπι» του σούπερ σταρ της Τσέλσι, Ν’ Γκολό Καντέ.

Το συγκεκριμένο Μέσο προτείνει ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι του Football Manager και συνιστά στους αναγνώστες του να προχωρήσουν στην απόκτηση του Καμαρά.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Μιλάμε για έναν παίκτη που θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι της υπομονής προκειμένου να τον αποκτήσετε, αλλά θ’ αξίζει περισσότερα απ’ όσα θα δώσετε. Ο Καμαρά έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να εξελιχθεί σε κορυφαίο box to box μέσο, ένας μέσος στο «καλούπι» του σταρ της Τσέλσι Ν’Γκολό Καντέ.

Η απόκτηση του θα σας κοστίσει περίπου 5 εκατ. λίρες (κάτι παραπάνω από 6,5 εκατ. ευρώ) στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά πολύ γρήγορα θα αποδείξει ότι η αξία του είναι μεγαλύτερη. Κάθε ομάδα που θέλει να παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις πρέπει να έχει στο ρόστερ της έναν παίκτη όπως είναι ο Καμαρά. Ένας παίκτης που μπορεί να έχει θέση και στις υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags