Facebook Pixel Sportdog.gr | Όνομα-έκπληξη για τον Ολυμπιακό - «Συμφώνησε κι έρχεται τον Γενάρη ο…»
| 2018-11-14 21:00:00

Όνομα-έκπληξη για τον Ολυμπιακό - «Συμφώνησε κι έρχεται τον Γενάρη ο…»

Sportdog Team
Όνομα-έκπληξη για τον Ολυμπιακό - «Συμφώνησε κι έρχεται τον Γενάρη ο…»

Κι άλλη μεταγραφή για τα χαφ οι Πειραιώτες;

Το όνομα του Μπεν Αμόρ επέστρεψε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, καθώς τα Μέσα της Τυνησίας αναφέρουν ότι ο 26χρονος μέσος είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι και να γίνει συμπαίκτης και σε επίπεδο συλλόγων με τον Γιασίν Μεριά.

Μάλιστα, τονίζεται ότι οι Πειραιώτες σκέφτονται πολύ σοβαρά να καταθέσουν πρόταση για να κάνουν δικό τους τον Τυνήσιο διεθνή ποδοσφαιριστή.

Μεταξύ άλλων στα Μέσα της Τυνησίας αναφέρονται: «Πιθανότατα ο προορισμός του Μπεν Αμόρ θα είναι προς τον ελληνικό σύλλογο, Ολυμπιακό, στο ρόστερ του οποίου βρίσκεται και ο Τυνήσιος διεθνής αμυντικός Γιασίν Μεριά. Ο Μπεν Αμόρ παραμένει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο οποίος ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Étoile Sportive du Sahel, προκειμένου να κάνει δικό του τον Τυνήσιο διεθνή άσο».

Πάντως, όπως σας είχαμε αναφέρει και το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είναι πλήρης στον άξονα και δύσκολα θα προχωρήσει σε απόκτηση κεντρικού μέσου, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να αληθεύουν και τα σενάρια από την Τυνησία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags