Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟ και προβλήματα με δύο βασικούς - Αποθεώθηκε ο Διούδης (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-11-15 21:16:00

Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟ και προβλήματα με δύο βασικούς - Αποθεώθηκε ο Διούδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟ και προβλήματα με δύο βασικούς - Αποθεώθηκε ο Διούδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές εξελίξεις στη σημερινή προπόνηση του Τριφυλλιού.

Η συμμετοχή του Όμρι Άλτμαν στο οικογενειακό διπλό μετά από 8.5 μήνες απουσίες ήταν το ευχάριστο νέο στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Ισραηλινός προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του σε χαλαρό ρυθμό και εν δεν υπάρξουν επιπλοκές στην κατάστασή του, θα ανεβάζει ρυθμό με στόχο την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Τριφυλλιού μέσα στο Δεκέμβριο.

Αντιθέτως, τα άσχημα μαντάτα για τον Γιώργο Δώνη αφορούν τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Δημήτρης κολοβέτσιος.

Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη διάταση συνδέσμου στο ντέρμπι, ακολουθεί φυσικοθεραπεία και θα αξιολογείται καθημερινά. Αναμένεται να επανενταχθεί στις προπονήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο Ιταλός επιθετικός δέχθηκε κτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική κι έχει συνεχόμενα συμπτώματα στην περιοχή του δελτοειδούς συνδέσμου. Θα μείνει εκτός προπονήσεων αυτή την εβδομάδα και θα μπει με την ομάδα την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.

Πάντως, δεν φαίνεται να τίθεται θέμα με τη συμμετοχή αμφότερων στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ωστόσο, αυτός που έκλεψε την παράσταση στη σημερινή προπόνηση ήταν ο Σωκράτης Διούδης, Ο Έλληνας γκολκίπερ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έτυχε θερμής υποδοχής  μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο κεφάλι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους συμπαίκτες του να τον αγκαλιάζουν και να του εύχονται να γυρίσει πιο δυνατός.

Ο Διούδης ακολούθησε ήπια φυσιοθεραπευτική αγωγή. Ο ίδιος αισθάνεται καλά, αλλά το ιατρικό τιμ του έδωσε οδηγίες για περαιτέρω ξεκούραση και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις ήπιας μορφής.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags