Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα το ρίξει στο κατενάτσιο ο Ρανιέρι στη Φούλαμ; Να τι δήλωσε για τον τρόπο που θα παίζει
| 2018-11-15 22:15:00

Θα το ρίξει στο κατενάτσιο ο Ρανιέρι στη Φούλαμ; Να τι δήλωσε για τον τρόπο που θα παίζει

Sportdog Team
Θα το ρίξει στο κατενάτσιο ο Ρανιέρι στη Φούλαμ; Να τι δήλωσε για τον τρόπο που θα παίζει

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής άνοιξε τα χαρτιά του.

Η εύρεση ενός τρόπου για να διορθωθεί η κατάσταση στην άμυνα της Φούλαμ, αποτελεί προτεραιότητα για τον νέο προπονητή της αγγλικής ομάδας, που βρίσκεται στην τελευταία θέση, με 5 βαθμούς σε 12 αγώνες και έχοντας δεχθεί 31 γκολ στην Premier League.

Ο Ιταλός προπονητής, που διαδέχθηκε χθες τον Σέρβο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, γνωρίζει ότι η αποστολή του είναι δύσκολη, αλλά τονίζει πως έχει τον τρόπο:

«Ως Ιταλός προπονητής, για εμάς, ο αμυντικός τρόπος είναι ο καλύτερος για την ομάδα», δήλωσε ο Ρανιέρι, πρώην προπονητής της Τσέλσι και της Ρόμα, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει το παραμυθένιο τίτλο με την Λέστερ το 2016, σε μια συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Φούλαμ.

«Είναι σημαντικό να έχουμε ένα ισχυρό όραμα για την άμυνα, όχι μόνο οι πλάγιοι ή ο τερματοφύλακας, αλλά όλη την ομάδα. Για μένα, το ομαδικό πνεύμα είναι σημαντικό, ξέρω ότι υπάρχει μια καλή ομάδα, το μαχητικό πνεύμα είναι πολύ σημαντικό ... Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι μας θα μας βοηθήσουν. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους. Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την προσπάθεια», πρόσθεσε.

Η Φούλαμ φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον στις 24 Νοεμβρίου, έπειτα από την επιστροφή της Premier League μετά το διεθνές διάλειμμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags