Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση που ανάβει φωτιές – Πιθανότατα πάνε μπαράζ ΠΑΟΚ και Άρης
| 2018-11-16 15:20:00

Δήλωση που ανάβει φωτιές – Πιθανότατα πάνε μπαράζ ΠΑΟΚ και Άρης

Sportdog Team
Δήλωση που ανάβει φωτιές – Πιθανότατα πάνε μπαράζ ΠΑΟΚ και Άρης

Οι συμπολίτες δεν αποκλείεται να τα ξαναπούν συντομότερα.

Για την πιθανή ισοβαθμία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, για τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε ο πρόεδρος της επιτροπής του θεσμού, Μάνος Γαβριηλίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena:

Αρχικά σημείωσε ότι: «Υπάρχουν επτά περιπτώσεις ισοβαθμιών, αν ξεπεραστούν όλες αυτές, τότε θα προβούμε σε μπαράζ. Εμείς για να διαφυλάξουμε κάτι τέτοιο, θα βάλουμε τις δυο ομάδες να αγωνιστούν ίδια ώρα και ίδια μέρα. Χθες είχαμε μια σύσκεψη για αυτό το θέμα, πάρθηκε η απόφαση να αγωνιστούν ίδια μέρα, Άρης και ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν φέρουν το ίδιο σκορ οι δυο ομάδες πάντως, όσο κι αν το έχουμε ψάξει θα πρέπει να γίνει μπαράζ».

Πρόσθεσε πως: «Για να καλύψουμε την υποχρέωση που είχαμε στην τηλεόραση, ήταν καλά μέχρι τώρα, δεν είχαν προκύψει τέτοια θέματα αλλά τώρα αναγκαστικά πρέπει τα δυο παιχνίδια να γίνουν ίδια μέρα και ίδια ώρα, για να διαφυλαχθούν κάποια πράγματα. Στο κάτω-κάτω είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου αυτή. Αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε σαν επιτροπή, ήταν να έρθουμε σε συνεννόηση με το κανάλι, να μεταδοθούν όλα τα ματς την ίδια ώρα από αυτόν τον όμιλο, τίποτα περισσότερο».

Για την εθνική μας ομάδας ποδοσφαίρου και την εμφάνιση της κόντρα στην Φινλανδία: «Ήμουν στον αγώνα, μου άρεσε, είδα διαφορετικό κλίμα, πιστεύω στον νέο προπονητή της εθνικής και πιστεύω θα καταφέρει πράγματα που δεν κατάφερε ο προηγούμενος. Είδα διαφορετικό κλίμα στη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο, δεν ήταν όπως άλλες φορές. Αν όχι όλα, τότε τα περισσότερα παιδιά, αγαπάν την εθνική, έχουν φιλότιμο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags