Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ψάχνεται" για μεταγραφή εξτρέμ ο δώνης
| 2018-11-16 21:21:00

Τα αλλάζει όλα ο Δώνης, τα «πήρε κρανίο» - Απόφαση που «τρέμουν» πολλοί - Αυτοί... φοβούνται!

του Νίκου Στεργίου
Τα αλλάζει όλα ο Δώνης, τα «πήρε κρανίο» - Απόφαση που «τρέμουν» πολλοί - Αυτοί... φοβούνται!

«Γεννάει» σοβαρά θέματα στον Παναθηναϊκό ο Ιανουάριος. Όλα εδώ.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κινηθεί για την ενίσχυσή του ενόψει Ιανουαρίου με γνώμονα τους μεταγραφικούς περιορισμούς που του έχουν επιβληθεί.

Οι Πράσινοι έχουν δικαίωμα να κάνουν μόνο μια προσθήκη Έλληνα παίκτη άνω των 23 ετών, δεν μπορούν να πάρουν κανένα ξένο, ενώ επιτρέπεται να αποκτήσουν μόνο ελεύθερους παίκτες, καθώς απαγορεύεται να πληρώσουν έτερη ομάδα για αγορά ποδοσφαιριστή.

Τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για προτεραιότητα του Γιώργου Δώνη να ενισχύσει την ομάδα του στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο τα δεδομένα φέρονται να έχουν διαφοροποιηθεί.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο Έλληνας τεχνικός είναι ικανοποιημένος από τη χημεία της άμυνάς του και φέρεται να προτιμά την απόκτηση ενός στόπερ-ηγέτη το καλοκαίρι, αφού δεν είναι δυνατόν να βρεθεί τέτοιος τώρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αντιθέτως, ο Δώνης κρίνει πως αν γίνει μια κίνηση τον χειμώνα, αυτή θα πρέπει να είναι στις θέσεις των εξτρέμ. Κάτι που σημαίνει ότι ο τεχνικός του Τριφυλλιού βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Εκεί όπου ο Χατζηγιοβάνης ξεκίνησε εντυπωσιακά, όμως παρουσιάζει πτώση στην απόδοσή του, ο Μουνιέ τραυματίστηκε ξανά και ο Εμμανουηλίδης δεν είναι έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Άλτμαν δεν έχει αποθεραπευτεί ακόμα, ο Χατζηθεοδωρίδης είναι περισσότερο μπακ-χαφ παρά εξτρέμ και ο Μπουζούκης περισσότερο «δεκάρι», ο Παναθηναϊκός μοιάζει να «πονά» στα πλάγια.

Πάντως, δεν αποκλείεται να μη γίνει και καμία κίνηση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εάν δεν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης. Αν όμως υπάρχει η δυνατότητα να αποκτηθεί ποιοτικός εξτρέμ από την Ελλάδα, ο Δώνης δεν θα πει «όχι», εξέλιξη που συνεπάγεται την αύξηση του ανταγωνισμού για ορισμένους από τους… μόνιμους της ενδεκάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κόλαση» για τον μπαλαδόρο - «Ντου» σε όλους - Αυτός θα τον πάρει - Κάνει τη διαφορά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags