Facebook Pixel Sportdog.gr | Γερό «ντου» στον Ολυμπιακό - Όλα για τον παικταρά του - Παίρνει «σκούπα» ο Μαρινάκης
| 2018-11-16 23:29:00

Γερό «ντου» στον Ολυμπιακό - Όλα για τον παικταρά του - Παίρνει «σκούπα» ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Γερό «ντου» στον Ολυμπιακό - Όλα για τον παικταρά του - Παίρνει «σκούπα» ο Μαρινάκης

Φοβερές εξελίξεις τον Γενάρη, τα πάντα είναι ανοιχτά. Κλικ εδώ.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι κανείς παίκτης του δεν θα πωληθεί τον Ιανουάριο, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχόμενες εξελίξεις με τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας αναμένονται από το καλοκαίρι.

Ένας από τους παίκτες που κεντρίζει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων με τις εμφανίσεις του είναι ο Παπ Αμπού Σισέ, στους «μνηστήρες» του οποίου συγκαταλέγεται πλέον και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Η πορτογαλική ομάδα ψάχνει έναν στόπερ για το καλοκαίρι, τσεκάρει μέσω scouting τον Σενεγαλέζο του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του. Πάντως, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει κρούση από τα «λιοντάρια» στους Πειραιώτες για τον Σισέ ενόψει του χειμώνα, κόντρα σε όσα γράφουν οι Πορτογάλοι.

Άλλωστε, οι απαιτήσεις των Ερυθρολεύκων είναι ιδιαίτερα υψηλές, ενώ θυμίζουμε και την επίσημη γραμμή της ομάδας περί πωλήσεων τον Ιανουάριο, που προαναφέραμε.

Έρχεται «διαζύγιο» με Τουρέ;

Κατά τα άλλα, την επικαιρότητα του Ολυμπιακού απασχολούν οι δηλώσεις του διάσημου μάνατζερ, Ντιμίτρι Σέλουκ, ο οποίος κατακρίνει τους Ερυθρολεύκους, θεωρώντας ότι ο πελάτης του, Γιάγια Τουρέ, αδικείται με τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του και δεν αποκλείεται να φύγει τον Ιανουάριο.

Το θέμα του Αφρικανού μυρίζει «μπαρούτι», κάτι που υποστηρίζει μεταξύ άλλων και ο πάντα έγκυρος ρεπόρτερ Κώστας Νικολακόπουλος, o οποίος υποστηρίζει ότι ο Σέλουκ ουσιαστικά… ανοίγει την πόρτα της εξόδου από τον Πειραιά για τον Τουρέ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει άριστη σχέση με τον παίκτη, για την επιστροφή του οποίου ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έκανε οικονομική υπέρβαση το καλοκαίρι. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να προστατέψει την επένδυσή του από τον… διαβόητο Σέλουκ, που κατά καιρούς έχει δημιουργήσει προβλήματα ακόμα σε ομάδες-μεγαθήρια όπως η Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλα για τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, ο οποίος έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις για να προστατεύσει την ομάδα. Κάτι που σημαίνει πως αν τα προβλήματα με τον Τουρέ συνεχιστούν, κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να οδηγηθούν σε συναινετικό «διαζύγιο» τον Ιανουάριο, εάν κριθεί ότι αυτό είναι το καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ανοικτή η αποχώρηση Χασάν

Κατά τα άλλα, εξελίξεις ενδέχεται να προκύψουν και με τον Αχμέντ Χασάν, για τον οποίο σας έχουμε ενημερώσει ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέρονται να κάνουν δεύτερες σκέψεις εξαιτίας των συχνών τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν.

Συνεπώς, παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρου τερματισμού του δανεισμού για τον Αιγύπτιο επιθετικό, που ανήκει στη Μπράγκα. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός στοχεύει στην απόκτηση σέντερ φορ ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεράστιος κίνδυνος στον Ολυμπιακός - Θα χάσει κορυφαίο του άσο - Το πήρε... χαμπάρι ο Μπλατ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags