Facebook Pixel Sportdog.gr | Τσέκαρε δύο μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού ο Νταμπίζας
| 2018-11-17 08:25:00

Τσέκαρε δύο μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού ο Νταμπίζας

Sportdog Team
Τσέκαρε δύο μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού ο Νταμπίζας

Δύο διεθνείς στο σημειωματάριο του πράσινου παράγοντα.

Στο στόχαστρο του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού τέθηκαν δύο παίκτες της εθνικής Κύπρου στην πρόσφατη επίσκεψή του στη μεγαλόνησο για να δει από κοντά τον αγώνα με την αντίστοιχη Κ19 του Μαυροβουνίου.

Βασικός στόχος του Νίκου Νταμπίζα ήταν ο Γιάννης Γερόλυμος σύμφωνα με το "Έθνος". Ο 19χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός που ανήκει στην ΑΕ Λεμεσού, θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου και τον είχε ξεχωρίσει ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού από τον καιρό που βρισκόταν στην Ομόνοια, όταν είχε κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία σε ηλικία μόλις 16 ετών! Το συμβόλαιο του νεαρού άσου μάλιστα λήγει στο τέλος της σεζόν.

Ο δεύτερος παίκτης που τσέκαρε ο Νταμπίζας ήταν ο 19χρονος επιθετικός Ανδρέας Κατσαντώνης, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία της Ομόνοιας, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε ως ελεύθερος για τον ΑΠΟΕΛ. Πιο δύσκολη η δική του περίπτωση καθώς δεσμεύεται ως το 2020, ενώ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags