Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός είναι ο κορυφαίος των ΠΑΟΚτσήδων – Ψηφοφορία που τα λέει όλα
| 2018-11-17 12:10:00

Αυτός είναι ο κορυφαίος των ΠΑΟΚτσήδων – Ψηφοφορία που τα λέει όλα

Sportdog Team
Αυτός είναι ο κορυφαίος των ΠΑΟΚτσήδων – Ψηφοφορία που τα λέει όλα

Ποιον επέλεξαν οι οπαδοί του Δικεφάλου;

Αναλυτικά η ανακοίνση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη κάθε μήνα εξελίσσεται σε ισπανική υπόθεση με δύο εξ ορισμού αθόρυβους, αλλά σημαντικούς παίκτες να κερδίζουν σε μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που η τακτική κερδίζει τα γκολ στην προτίμηση του κοινού!!

Τους προηγούμενους δύο μήνες ήταν ο Κρέσπο αυτός που κέρδισε κόσμο και συμπαίκτες μαζί και το βραβείο του 11888 MVP. Ως μια πρώτη έκπληξη. Όχι μεγαλύτερη από εκείνη του Οκτωβρίου που βρήκε στην κορυφή της ψηφοφορίας τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας . Μια σαφής ένδειξη ποδοσφαιρικής ωριμότητας από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.Ο 11888 MVP για τον Οκτώβριο με την συνεισφορά του στο ανασταλτικό κομμάτι, στα τρεξίματα, στην ενέργεια, αλλά και στην ανάπτυξη κατάφερε να κερδίσει τον Λέο Ζαμπά των δύο γκολ και των τεσσάρων ασίστ, αλλά και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς των τεσσάρων γκολ.

Ο Ισπανός χαφ αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου , ο οποίος τον χρησιμοποίησε μαζί με τρεις διαφορετικούς παρτενέρ στην μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό να ανταποκρίνεται άψογα. Οι φίλοι του Δικεφάλου στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ανέδειξαν τον Κάνιας σε 11888 MVP Οκτωβρίου με ποσοστό 55,66%.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags