Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλυπτικός Σάμαρης: «Άλλαξαν συμπεριφορές στην Εθνική»
| 2018-11-17 13:22:00

Αποκαλυπτικός Σάμαρης: «Άλλαξαν συμπεριφορές στην Εθνική»

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός Σάμαρης: «Άλλαξαν συμπεριφορές στην Εθνική»

Τι δήλωσε για την επιστροφή του στη γαλανόλευκη.

Για την επιστροφή του στις κλήσεις της Εθνικής μίλησε ο Ανδρέας Σάμαρης που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Κυριακής (18/11, 21.45) με την Εσθονία. Ο χαφ της Μπενφίκα δήλωσε ότι παρότι δεν έχει παίξει αρκετά με τη Μπενφίκα, είναι βέβαιος ότι αν αγωνιστεί θα αντεπεξέλθει αγωνιστικά και ψυχολογικά.

- Για το ποια είναι η εικόνα που έχει για την Εσθονία:

"Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχω δει από την τηλεόραση τους αγώνες της Ελλάδας με την Εσθονία. Ήταν ομάδα που ήθελε να παίξει και να έχει κατοχή μπάλας, αλλά εμείς ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Αύριο θα προσπαθήσουμε να έχουμε εμείς τη μπάλα. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε πάνω στην εμφάνιση με τη Φινλανδία. Το παιχνίδι για την Εσθονία θα είναι πιο δύσκολο αυτή τη φορά".

- Για το πώς αισθάνεται που επέστρεψε στην Εθνική:

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Μου έλειψε πολύ η Εθνική, χαίρομαι όταν έρχομαι. Τα πράγματα είναι διαφορετικά, έχει αλλάξει ο προπονητής, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα, τρόποι λειτουργίας, συμπεριφορές αν θέλετε, προς το καλύτερο. Φάνηκε και στην εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο γήπεδο με τη Φινλανδία. Θέλω να συνεχίσω να έρχομαι, να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα κα9ι να ξανακληθώ τον Μάρτιο".

- Σε τι αγωνιστική κατάσταση είσαι;

"Αγωνιστικά δεν έχω πολλά λεπτά σε επίσημα παιχνίδια με την ομάδα μου. Προπονούμαι καθημερινά πολύ σκληρά για να είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί η ευκαιρία. Είχα μία ευκαιρία με τη Μπενφίκα και έπαιξα 90 λεπτά και η ομάδα νίκησε. Θέλω όμως περισσότερα και ελπίζω ότι αν αύριο πάρω την ευκαιρία και αγωνιστώ στο παιχνίδι, είμαι βέβαιος ότι θα αντεπεξέλθω αγωνιστικά και ψυχολογικά. Το αν είμαι καλά αγωνιστικά θα φανεί στο γήπεδο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags