Facebook Pixel Τρομερό: Τέλος τα «μωρά» στον ΠΑΟ - Πάει για «μπαμ» ο Νταμπίζας - Φήμη για συνάντηση-βόμβα με...
| 2018-11-17 13:56:00

Τρομερό: Τέλος τα «μωρά» στον ΠΑΟ - Πάει για «μπαμ» ο Νταμπίζας - Φήμη-βόμβα για συνάντηση με...

του Νίκου Στεργίου
Τρομερό: Τέλος τα «μωρά» στον ΠΑΟ - Πάει για «μπαμ» ο Νταμπίζας - Φήμη-βόμβα για συνάντηση με...

Ποιο είναι το πλάνο. Τι... σκαρώνουν για Γενάρη και καλοκαίρι;

Στην Κύπρο βρέθηκε ο Νίκος Νταμπίζας και, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, τσέκαρε δύο νεαρούς παίκτες της εθνικής Κύπρου κάτω των 19 ετών.

Πρόκειται για τον Γιάννη Γερόλυμο, τον 19χρονο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό που ανήκει στην ΑΕ Λεμεσού και τον 19χρονο επιθετικό, Ανδρέα Κατσαντώνη, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία της Ομόνοιας, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε ως ελεύθερος για τον ΑΠΟΕΛ.

Δεν αποκλείεται όντως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού να πήγε στη Μεγαλόνησο γι' αυτό το σκοπό, ωστόσο η όποια προεργασία γίνεται στο Τριφύλλι για νεαρούς παίκτες δεν αφορά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά το καλοκαίρι.

Άλλωστε, στο ρόστερ της ομάδας αυτή τη στιγμή υπάρχει πληθώρα νεαρών και ταλαντούχων παικτών και υπάρχει η άποψη στους ιθύνοντες του πως αν γίνει κίνηση ενίσχυσης τον Γενάρη, θα αφορά μία επιλογή πιο δυνατή.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που όντως ο Νίκος Νταμπίζας πήγε στην Κύπρο για να τσεκάρει παίκτες κάτω των 20 ετών, το πιο πιθανό είναι να αφορά τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν.

Εξάλλου, υπάρχει το σενάριο που λέει ότι μπορεί ο παλαίμαχος στόπερ να συνδύασε το συγκεκριμένο ταξίδι και με κάποια ραντεβού για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι άνθρωποι που συνδέονται με την αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ έχουν την έδρα τους στην Κύπρο, οπότε δεν αποκλείεται ο Νίκος Νταμπίζας να είχε κάποια επαφή μαζί τους για συζητήσουν τις μελλοντικές κινήσεις της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη ανατροπή με το -3 - Όλα τούμπα ξανά, απόφαση-μπουρλότο - Θα τρελαθούν Ολυμπιακός-ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags