Facebook Pixel Sportdog.gr | Σχόλιο-φωτιά για Εθνική: «Αυτό δεν έχει ο Αναστασιάδης, επιτέλους μια λύση εκεί» - Τι αλλαγές έγιναν
| 2018-11-17 21:11:00

Σχόλιο-φωτιά για Εθνική: «Αυτό δεν έχει ο Αναστασιάδης, επιτέλους μια λύση εκεί» - Τι αλλαγές έγιναν

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Σχόλιο-φωτιά για Εθνική: «Αυτό δεν έχει ο Αναστασιάδης, επιτέλους μια λύση εκεί» - Τι αλλαγές έγιναν

Έμπειρος τεχνικός για το ντεμπούτο του Άγγελου με Φινλανδία.

Την άποψη, ότι θα δούμε χρησιμοποίηση πολλών νέων προσώπων στην Εθνική με τον Άγγελο Αναστασιάδη εξέφρασε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο Sportdog και σχολίασε τη νίκη επί της Φινλανδίας, παρατήρησε τις διαφοροποιήσεις στο παιχνίδι της Ελλάδας και αναφέρθηκε σε κάποιες επιλογές του νέου τεχνικού. Ο τεχνικός στάθηκε στη χρησιμοποίηση των τριών δεκαριών και την έλλειψη καθαρόαιμων εξτρέμ, ένας παράγοντας που πάει πολύ πίσω την ομάδα. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Ποια ήταν η πρώτη γεύση που πήρατε από την Εθνική του Άγγελου Αναστασιάδη;

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κάνουμε. Έχει κάνει μόνο 3-4 προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα σε σχηματισμό και σε τακτικές. Παρατήρησα όμως περισσότερο πάθος και διάθεση. Φαίνεται, ότι προσπαθεί να τους κάνει πρώτα μία οικογένεια. Το έχει αυτό ο Αναστασιάδης. Του δίνεται η δυνατότητα την Κυριακή να χρησιμοποιήσει και άλλα παιδιά. Θα εμφανίσει και περισσότερο τις σκέψεις του».

Παρατηρήσατε κάποια αλλαγή στο παιχνίδι της ομάδας;

«Είδα, ότι η Εθνική θέλει να κρατάει περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της. Η ομάδα έδειχνε, ότι είχε περισσότερο δική της την κατοχή».

Πως σας φάνηκε η επιλογή δύο νέων προσώπων, του Βλαχοδήμου και του Κούτρη στην ενδεκάδα;

«Εγώ πιστεύω, ότι θα δώσει ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές ο Αναστασιάδης. Έδωσε περισσότερο χρόνο στον Κουλούρη με τη Φινλανδία. Νομίζω, ότι σιγά σιγά θα αρχίζει να βγάζει τη δικιά του ταυτότητα».

Τόσο ο Αναστασιάδης όσο και οι προκάτοχοί του τοποθέτησε στο σχήμα 3 δεκάρια, τον Μάνταλο, τον Φορτούνη και τον Πέλκα. Πως κρίνετε αυτήν την κίνηση;

«Οι άνθρωποι της Εθνικής ξέρουν καλύτερα. Αυτό που παρατηρώ εγώ είναι, ότι στην ομάδα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί κάποια λύση με εξτρέμ. Φαίνεται καθαρά, ότι η ομάδα δεν μπορεί να παίξει από τα άκρα, εκτός αν ανεβεί ο Κούτρης με τον Τοροσίδη».

Ο Τοροσίδης δεν έχει πλέον τα τρεξίματα και τις ανάσες, που έχει ο Μπακάκης για παράδειγμα. Μήπως πρέπει να βάζει κάποιον νεώτερο στα δεξιά;

«Είναι αρκετά καλός. Από εκείνον μπήκε το γκολ και στην άμυνα δεν δείχνει να παρουσιάζει προβλήματα. Έχει εμπειρία. Αγαπά την Εθνική. Μαζί με τον Παπασταθόπουλο, τον Μανωλά και τον Μήτρογλου είναι οι μεγαλύτεροι παίκτες. Εγώ επιμένω σε αυτό που προανέφερες με τα τρία δεκάρια. Ακόμα και ο Μπακασέτας όταν μπήκε, δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να παίξει στις πτέρυγες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags