Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερά νέα για Ολυμπιακό ενόψει Μίλαν - Εξέλιξη που διευκολύνει το έργο της πρόκρισης
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-17 22:38:00

Τρομερά νέα για Ολυμπιακό ενόψει Μίλαν - Εξέλιξη που διευκολύνει το έργο της πρόκρισης

Sportdog Team
Τρομερά νέα για Ολυμπιακό ενόψει Μίλαν - Εξέλιξη που διευκολύνει το έργο της πρόκρισης

Να γιατί... πανηγυρίζουν οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός κυνηγά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League, κάτι που θα κριθεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του ομίλου, στις οποίες αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Μπέτις στην Ισπανία και Μίλαν στον Πειραιά.

Το ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Μίλαν ίσως είναι αυτό που θα κρίνει πολλά, ανάλογα βέβαια και με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, που θα έχει προηγηθεί.

Το θετικό για τους Ερυθρόλευκους είναι πως θα βρουν τη Μίλαν ιδιαιτέρως αποδυναμωμένη εξαιτίας των πολλών τραυματισμών, που έχουν "χτυπήσει" την ιταλική ομάδα.

Τελευταίο κρούσμα είναι αυτό του Αλέσιο Ρομανιόλι, ο οποίος υπέστη θλάση βαριάς μορφής και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για ένα μήνα, ενώ κι άλλα βασικά στελέχη των Ροσονέρι, όπως οι Ματέο Μουσάκιο, Ματία Καλντάρα, Τζιάκομο Μποναβεντούρα, και Λούκας Μπίλια, οι οποίοι θα επιστρέψουν με το νέο έτος!

Όλα αυτά οδηγούν την Μίλαν στην λύση των free agent, αφού σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία μπορεί να υπογράψει έναν ελεύθερο αμυντικό για να καλύψει κάποιο από τα κενά της.

 
 

Ήδη ακούγονται τα ονόματα των Νικολάς Μπουρντίσο, Λεονάρντο Μπλανσάρ, Ρόμπερτ Χουτ, Κριστιάν Τζακάρντο και Ντιέγκο Πολέντα, Φλορεντέν Πογκμπά, αφού η ιταλική ομάδα έχει... αδειάσει από παίκτες για τα μετόπισθεν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags