Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες για Μπάρκα-Βλαχοδήμο: «Λάθος ο Πασχαλάκης, πήρε από κάτω τον Γιαννιώτη»!
| 2018-11-18 09:35:00

Ατακάρες για Μπάρκα-Βλαχοδήμο: «Λάθος ο Πασχαλάκης, πήρε από κάτω τον Γιαννιώτη»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατακάρες για Μπάρκα-Βλαχοδήμο: «Λάθος ο Πασχαλάκης, πήρε από κάτω τον Γιαννιώτη»!

Παλαίμαχος γκολκίπερ αναλύει τους Έλληνες τερματοφύλακες.

Οι πρώτες κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική είχαν εκπλήξεις. Ειδικά στον άσο, όπου ο νέος εκλέκτορας έδωσε... φύλλο πορείας στον Βλαχοδήμο εκτός από τους Μπάρκα-Πασχαλάκη και άφησε εκτός τον Καρνέζη.

«Είναι και οι τρεις πολύ καλοί. Έχουν περιθώρια βελτίωσης όμως μεγάλα. Ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Και οι τρεις έχουν πλέον περισσότερες εμπειρίες από Ευρώπη, κάτι που θα τους δώσει και άλλα θετικά στοιχεία», αναφέρει στο Sportdog ο Χρήστος Αρβανίτης.

Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας των Εθνικού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Λεβαδειακού μίλησε για τον καθένα ξεχωριστά.

«Ο Μπάρκας έχει εξελιχθεί πάρα πολύ τον τελευταίο χρόνο», αναφέρει για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ενώ για τον Βλαχοδήμο σημειώνει: «Με τη Μενφίκα παίζει σε ανώτερο πρωτάθλημα και η συμμετοχή του στο Champions League τον έχει ανεβάσει επίπεδο. Θα έχει και συνέχεια μεγάλη».

Για τον Πασχαλάκη είναι αυστηρότερος. «Είναι ικανός, αλλά μπορεί να κάνει και το μεγάλο λάθος. Έχει κάποιες ατυχίες φέτος, κακές εκτιμήσεις και αντιδράσεις», υπογραμμίζει ο βετεράνος πορτιέρε.

Ποια είναι η γνώμη του για τον Γιαννιώτη του Ολυμπιακού; «Ατύχησε με το γκολ που δέχτηκε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Δεν έκανε καλή υποδοχή στο τέρμα του Βιεϊρίνια. Συνήθως αν κάνεις κακή εκτίμηση σε τέτοια παιχνίδια σε παίρνει από κάτω. Θα συνέλθει γιατί έχει τα προσόντα. Είναι από αυτούς που θα σε προσέθετα στην τετράδα των καλύτερων τερματοφυλάκων της Ελλάδας», επισημαίνει για τον ερυθρόλευκο.

Εντύπωση προκαλεί η άποψή του για τον αποκλεισμό του Καρνέζη. «Είναι καλός τερματοφύλακας. Επί χρόνια υπερασπίστηκε την εστία της Εθνικής», αναφέρει και καταλήγει: «Τα χρόνια όμως τα καταπίνουν όλα. Τώρα δίνεται προτεραιότητα στα νέα παιδιά, τα οποία έχουν δεκαετία μπροστά τους. Αυτό είναι, όχι ότι ξαφνικά έγινε κακός τερματοφύλακας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags