Facebook Pixel Ενδιαφέρει ΑΕΚ και... Ολυμπιακό ο Λόπεθ
| 2018-11-18 17:10:00

Ξανά στα… μαχαίρια ΑΕΚ-Ολυμπιακός – Ποιος ανάβει το φιτίλι – Μπουρλότο στο πρωτάθλημα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ξανά στα… μαχαίρια ΑΕΚ-Ολυμπιακός – Ποιος ανάβει το φιτίλι – Μπουρλότο στο πρωτάθλημα

Θα… χωθούν και οι δύο για το μεγάλο κόλπο. Ποιος θα κερδίσει;

Μια φοβερή περίπτωση για την θέση της επίθεσης έφερε σήμερα στο προσκήνιο ο ελληνικός Τύπος για την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Άντριαν Λόπεθ

Ο διεθνής Ισπανός αγωνίζεται στην Πόρτο, ωστόσο δεν φαίνεται να υπολογίζεται για τη φετινή σεζόν, αν και φυσικά πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση.

Ο 30χρονος μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης (αριστερό, δεξί εξτρέμ και κορυφή), ενώ έχει στο ενεργητικό του την παρουσία του για τρία χρόνια στην σπουδαία Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε (από το 2011 μέχρι το 2014).

Είναι ένας παίκτης που το όνομά του θα "παίξει" αρκετά στην Ελλάδα και όχι μόνο για την ΑΕΚ, καθώς δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να ακουστεί και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Κι αυτό γιατί, και το καλοκαίρι Ολυμπιακός και ΑΕΚ είχαν ρωτήσει την Πόρτο για τον Λόπεθ, εντούτοις οι απαιτήσεις των "δράκων" και του ποδοσφαιριστή έμοιαζαν... απλησίαστες.

Παρότι δεν υπολογιζόταν ούτε τότε από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, η πορτογαλική ομάδα δεν έπεφτε ούτε ευρώ στις "τρελές" απαιτήσεις της, αν και το χειρότερο της όλης υπόθεσης ήταν το γεγονός πως ο Λόπεθ δεν είχε ως πρώτο μέλημά του την εύρεση δουλειάς στην Ελλάδας.

Ο Ισπανός άσος "ψάχτηκε", όπως και η Πόρτο για μεταγραφή σε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο, ωστόσο τα "θέλω" των Πορτογάλων ήταν εξωφρενικά, κάτι που πήγε πίσω την μεταγραφή του και μένει να δούμε αν πλέον έχει αλλάξει κάτι, που δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα σε περίπτωση που δείξουν έμπρακτο ενδιαφέρον ΑΕΚ ή Ολυμπιακός.

Δείτε τον σε "δράση":




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εγώ θα σας πω γιατί θα πάρει για πλάκα ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα - Ποια διαιτησία και Μαρινάκης...

Χαμός με Ολυμπιακό για την ταλεντάρα που θέλει - Απίστευτο «ντου» και φωτιά οι φήμες!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags