Facebook Pixel Sportdog.gr | Εκδικείται η ΑΕΚ - «Χαλάστρα» στον Ολυμπιακό για τον «φονιά» - Παικταράς στο λιμάνι – Αυτός… φεύγει
| 2018-11-18 18:45:00

Εκδικείται η ΑΕΚ - «Χαλάστρα» στον Ολυμπιακό για τον «φονιά» - Παικταράς στο λιμάνι – Αυτός… φεύγει

του Παναγιώτη Νικολάου
Εκδικείται η ΑΕΚ - «Χαλάστρα» στον Ολυμπιακό για τον «φονιά» - Παικταράς στο λιμάνι – Αυτός… φεύγει

Θα γίνει χαμός αν γίνει… ζημιά. Τρομερός παρασκηνιακός πόλεμος.

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός αναζητά επιθετικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, «έσκασαν» στην επικαιρότητα δημοσιεύματα που θέλουν τους Ερυθρόλευκους να εξετάζουν την περίπτωση του πρώην άσου της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, που αγωνίζεται στη Λας Πάλμας.

Ωστόσο, το θέμα του Αργεντινού επιθετικού φαντάζει δύσκολο να προχωρήσει για μια σειρά από λόγους. Κατ’ αρχάς, θυμίζουμε ότι ο ισπανικός σύλλογος απέρριψε το καλοκαίρι πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ από ομάδα των ΗΠΑ για τον Αραούχο, κάτι που σημαίνει ότι οι απαιτήσεις της είναι απαγορευτικές για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη από την θητεία του στην Ελλάδα. Σίγουρα, όμως, η επιρροή των «ερυθρόλευκων» επαφών του Αργεντινού άσου στην Ελλάδα δεν είναι αντίστοιχη των «κιτρινόμαυρων». Και η ΑΕΚ σίγουρα δεν θα δει με καλό μάτι μεταγραφή του Αραούχο στο Λιμάνι και θα κάνει ό, τι μπορεί για να αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο Ιντέγε, ο Πιαζόν και ο «κομμένος» Σεμπά

Κατά τα άλλα, το όνομα του Μπράουν Ιντέγε έχει ακουστεί για πιθανή επιστροφή στον Ολυμπιακό, με την υπόθεση ωστόσο να είναι εξίσου δύσκολη. Άλλωστε, η κινεζική Τιενζίν Τέντα έδωσε 12 εκατ. για να πάρει το Νιγηριανό άσο και κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να πουλήσει ή να δανείσει με «ψίχουλα» έναν παίκτη, για τον οποίο έγινε μια τόσο μεγάλη επένδυση.

Όσο για τον Σεμπά, νεότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος ενδέχεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, αφού είχε παραχωρηθεί σε ομάδα της Κίνας με δανεισμό και όχι αγορά. Εντούτοις, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει κάτι με τον Βραζιλιάνο, που θεωρείται απίθανο να παραμείνει στο ρόστερ, καθώς είναι «κομμένος» από τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Κατά τα άλλα, το όνομα ενός παλιού γνώριμου, του Λούκας Πιαζόν, επέστρεψε στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν εξετάσει την περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου σχεδόν σε καθεμία από τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αρκετοί «ζεστοί» και φέτος. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος δεν είναι σέντερ φορ, αλλά περιφερειακός επιθετικός. Επίσης, ένα σοβαρό μειονέκτημα του Πιαζόν είναι πως δεν έχει καθόλου αγωνιστικό ρυθμό. Συγκεκριμένα, δεν έχει παίξει ούτε λεπτό με την Τσέλσι, μην έχοντας αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 11 Μαΐου.

Τι παίζει με Φορτούνη, Φούλαμ και… Ουσίγιος

Στο μέτωπο των παικτών στο τωρινό ρόστερ του Ολυμπιακού, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τον Κώστα Φορτούνη και το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League. Οι πληροφορίες του Sportdog.gr επιβεβαιώνουν πως η Φούλαμ τσεκάρει τον Έλληνα διεθνή δίχως όμως να υπάρχει κάτι παραπάνω μέχρι στιγμής.

Τόσο άνθρωποι της Φούλαμ όσο και ο Μάριο Ουσίγιος, τεχνικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για το ματς Ελλάδα - Φινλανδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα με τον λονδρέζικο σύλλογο και τον Φορτούνη προέκυψε από την ατάκα ενός συνεργάτη του Ουσίγιος, που τόνισε ότι ο Αργεντινός θεωρεί τον Φορτούνη καλό παίκτη με ταλέντο.

Πέραν τούτου δεν υπάρχει κάποια παραπάνω εξέλιξη ή χειροπιαστό ενδιαφέρον από την πλευρά της ομάδας του πρώην τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού. Επίσης, από τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν Ρεάλ Μπέτις και Μίλαν σε ματς-φωτιά το επόμενο 20ήμερο, οι scouts θα δώσουν στα σημαντικά αυτά τεστ και όχι στα παιχνίδια της Εθνικής για να τσεκάρουν παίκτες των Πειραιωτών.

Γάλλοι, Γερμανοί και Ιταλοί για Κούτρη

Τέλος, στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων του εξωτερικού βρίσκεται ένας άλλος παίκτης του Ολυμπιακού, ο Λεονάρντο Κούτρης. Οι πληροφορίες του sportdog.gr επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της Πάρμα, για το οποίο γράφουν οι Ιταλοί.

Ωστόσο, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η Πάρμα το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή αριστερό μπακ έχουν δείξει η γαλλική Ρεν και δευτερευόντως η γερμανική Άουγκσμπουργκ.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμός με Ολυμπιακό για την ταλεντάρα που θέλει - Απίστευτο «ντου» και φωτιά οι φήμες!

Ξανά στα… μαχαίρια ΑΕΚ-Ολυμπιακός – Ποιος ανάβει το φιτίλι – Μπουρλότο στο πρωτάθλημα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags