Facebook Pixel Αυτοί... φεύγουν από την ΑΕΚ - Διπλό «μπαμ» Μελισσανίδη- «Τέλος» ο Ματιάσεβιτς
| 2018-11-19 12:04:00

Τρελές «αποκαλύψεις» - Αυτοί... φεύγουν από την ΑΕΚ - Διπλό «μπαμ» Τίγρη - «Τέλος» ο Ματιάσεβιτς

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελές «αποκαλύψεις» - Αυτοί... φεύγουν από την ΑΕΚ - Διπλό «μπαμ» Τίγρη - «Τέλος» ο Ματιάσεβιτς

Πού «χτυπάει» για χάφαρο. Ποιοι «έδιωξαν» τον Σέρβο. Aδιανόητο...

Aίσθηση προκαλεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ώρα» (δείτε το ΕΔΩ), από την άποψη ότι παρουσιάζει το μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη, χωρίς, πάντως, να δίνει αποκαλυπτικές πληροφορίες για το μέλλον των παικτών που βρίσκονται στον αέρα, αλλά και γι’ αυτούς που θα έρθουν.

Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο που δίνει η εφημερίδα είναι ότι απομένουν τα τυπικά για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Έλντερ Λόπες, αν και, όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, ακόμα και για τον Πορτογάλο μπακ αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Όπως και να έχει, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι υπάρχουν παίκτες για τους οποίους δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος και το μέλλον τους στην Ένωση μόνο βέβαιο δεν είναι. Οι Αντρέ Σιμόες, Τάσος Μπακασέτας και Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι μέσα σε αυτούς, κάτι που δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση «είδηση».

Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για τις «δύο μεταγραφές» που σχεδιάζει να κάνει η ΑΕΚ τον Γενάρη, σύμφωνα με την εφημερίδα, καθώς είναι γνωστό πως οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν εδώ και καιρό για έναν χαφ κι έναν παίκτη για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Πάντως, αυτό που προκύπτει από τις πληροφορίες του sportdog.gr, είναι ότι όντως στην Ένωση ψάχνουν για μέσο στην αγορά της Πορτογαλίας, ενώ στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν κινητοποιήσει ένα μεγάλο μηχανισμό για να φτάσουν στα γραφεία προτάσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Σαμπανάτζοβιτς και Κρστισιτς

Στο μεταξύ, μεγάλη εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις του πατέρα Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος αποκάλυψε πως η μεταγραφή του γιου του, Ανέλ, στην ΑΕΚ δεν έχει ολοκληρωθεί, παρόλο που μέχρι πρόσφατα γραφόταν ότι ήταν κλεισμένη υπόθεση.

Παράλληλα, ένας μεγάλος στόχος της Ένωσης, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Νέναντ Κρστισιτς, αναφέρεται σήμερα ότι ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που σίγουρα κάνει την περίπτωσή του ακόμα πιο δύσκολη.

Το φοβερό είναι ότι και τις παραπάνω υποθέσεις φέρεται να της έχει χειριστεί ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος εδώ και καιρό έχει αποχωρήσει από την επικαιρότητα της ΑΕΚ και, σύμφωνα με προ ημερών δημοσίευμα της «Ώρας», βρίσκεται, πλέον, για μόνιμη εγκατάσταση στη Σερβία. 

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελά πράγματα στην ΑΕΚ - Χάνει και τον... σίγουρο; - Απίστευτη εξέλιξη για... 100 χιλιάρικα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags