Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτες ατάκες: «Κατρακύλα ο Ολυμπιακός, έχασε την αίγλη η ΑΕΚ, θα το πάρει ο ΠΑΟΚ»
| 2018-11-19 15:39:00

Απίστευτες ατάκες: «Κατρακύλα ο Ολυμπιακός, έχασε την αίγλη η ΑΕΚ, θα το πάρει ο ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες: «Κατρακύλα ο Ολυμπιακός, έχασε την αίγλη η ΑΕΚ, θα το πάρει ο ΠΑΟΚ»

Ανάβει φωτιές παλαίμαχος παίκτης.

Ο Τάκης Νικολούδης, μίλησε για την εικόνα της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και αυτή της Εθνικής Ελπίδων και το ματς κόντρα στην Αυστρία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι θα το κατακτήσει ο ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοση του Ολυμπιακού παρά τις μεταγραφές, αλλά και στον Άρη, σημειώνοντας ότι αποτελεί ευχάριστη έκπληξη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Fair Play 96,1:

Για την Εθνική:

«Είναι μια απογοήτευση. Είναι αδικία για αυτά τα παιδιά να χάνουν από αυτές τις ομάδες. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν πέντε-έξι άλλα έντεκα. Δεν φταίει και ο Άγγελος όταν κάποια παιδιά δεν μπορούν να παίξουν, είδα τον Σάμαρη και το παιδί μου φάνηκε λες και δεν μπορούσε να τρέξει. Θα πούμε όμως περισσότερα πράγματα στην πορεία, ας μην ανοίξουμε το στόμα μας ακόμα. Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι τιμή να παίζεις με την Εθνική, τα παιδιά στην άμυνα το έχουν καταλάβει».

Για την Εθνική Ελπίδων:

«Είναι ισοδύναμες ομάδες αλλά οι Αυστριακοί είναι πιο δυνατοί. Τώρα αν η προσθήκη του Κουλούρη μας βοηθήσει να σκοράρουμε γιατί αυτό μας έλειπε στο πρώτο παιχνίδι. Μακάρι να προκριθούν και να παίξουν».

Για τους νέους:

«Αυτοί είναι tο μέλλον, υπάρχουν τόσες ακαδημίες και μακάρι να βγουν περισσότερα παιδιά. Η πρόκριση είναι το μόνο ευχάριστο και μακάρι να μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια αυτών των παικτών».

Για την κούρσα του πρωταθλήματος:

«Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής για τουλάχιστον τρία χρόνια. Η ΑΕΚ έχασε την αίγλη την οποία είχε, με τον Μελισσανίδη τον ενδιαφέρει να κάνει πρώτα το γήπεδο για αυτό δεν έκανε και μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο πρωταθλητής γιατί έχει μία ομάδα με βάθος, έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και θέλω να πιστεύω ότι είναι πιο μπροστά από τις υπόλοιπες δύο ομάδες. Βέβαια είναι νωρίς αλλά είναι πολυτέλεια χωρίς να παίζεις να κερδίσεις. Έχει μόνο ένα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Θα κάνει περίπατο ο ΠΑΟΚ, έχει περιθώριο βελτίωσης, αν βελτιωθεί 20% παραπάνω τότε θα κάνει περίπατο. Επίσης έχει απολέσει τα λάθη του παρελθόντος όπως ο Μπερμπάτοφ, ο οποίος όταν ήρθε ήταν για τοπικό χωρίς βέβαια να μηδενίζω την καριέρα που είχε κάνει παλαιότερα. Υπάρχει πιο εξειδικευμένη επιλογή στις μεταγραφές».

Για τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός πήρε την κατρακύλα. Πήρε δέκα μεταγραφές αλλά δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Ο Μαρινάκης έχει ως προτεραιότητα να πάρει έναν παίκτη με 1 εκατομμύριο και να τον δώσει με 10 χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα αλλάξει κάτι μέσα στην ομάδα. Επίσης έχασε το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αν και ήταν καλύτερος. Στα υπόλοιπα όμως κερδίζει στις καθυστερήσεις οπότε σημαίνει ότι κάνει όλα τα παιχνίδια ντέρμπι».

Για τoν Άρη:

«Ο Άρης είναι μία έκπληξη αλλά έχασε κάποια παιχνίδια που ήταν καλύτερος. Η μπάλα θέλει εξυπνάδα, δεν θέλει μόνο επίθεση αλλά και άμυνα. Πρόσεξα ένα ωραίο παιχνίδι που ήταν το Άρης - ΠΑΟΚ το οποίο θα μπορούσε να το πάρει αλλά στο τέλος δεν πήρε τίποτα. Η νίκη με τον Απόλλωνα τον ανέβασε ψυχολογικά. Ο Άρης έχει βρει τον δρόμο του, ο κόσμος συμπαραστέκεται και γεμίζει το γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags