Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρουκέτες από Αίγυπτο: «Έρχεται πρόταση και πουλά Ουάρντα ο ΠΑΟΚ»
| 2018-11-19 14:58:00

Ρουκέτες από Αίγυπτο: «Έρχεται πρόταση και πουλά Ουάρντα ο ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Ρουκέτες από Αίγυπτο: «Έρχεται πρόταση και πουλά Ουάρντα ο ΠΑΟΚ»

Συμπατριώτης του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή μιλά για το θέμα.

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος Ομάρ Ελ Μπανούμπι και κατέθεσε τις πληροφορίες του από την Αίγυπτο σχετικά με το μέλλον του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις προτάσεις που είχε και έχει ο Ουάρντα: «Μετά το Μουντιάλ υπήρξαν προτάσεις από διάφορες ομάδες, οι οποίες απορρίφθηκαν από τον ΠΑΟΚ. Υπήρξε πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Τραμπζονσπόρ που απορρίφθηκε, επειδή ο ΠΑΟΚ ζήτησε τέσσερα εκατομμύρια. Η Εσπανιόλ έδειξε ενδιαφέρον χωρίς να καταθέσει πρόταση. Και τελευταία η Αλ Αχλί επικοινώνησε με τον ατζέντη του, ο οποίος της εξήγησε πως οι αποδοχές του στον ΠΑΟΚ είναι υψηλές και έτσι δεν υπάρχει σημείο επαφής για να επιστρέψει. Εκεί τέλειωσε η κουβέντα. Ο Ουάρντα συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις με Αίγυπτο. Κόντρα στην Τυνησία είχε ασίστ».

Για το τι θεωρεί ότι θα γίνει: «Τις προηγούμενες ημέρες είχα μια επικοινωνία με τον Λούμπος Μίχελ, πριν αποχωρήσει από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, και μου είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ανοιχτός στην πώληση του Ουάρντα τον Ιανουάριο εφόσον έρθει μια αξιόλογη πρόταση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags