Facebook Pixel Τι συμβαίνει με Μασούρα
| 2018-11-19 22:15:00

«Χαμός» στην ΑΕΚ - «Άκυρο» Τίγρη σε «Λύμπε» - Πάνε να τον… στήσουν, τους πήρε χαμπάρι!

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Χαμός» στην ΑΕΚ - «Άκυρο» Τίγρη σε «Λύμπε» - Πάνε να τον… στήσουν, τους πήρε χαμπάρι!

Φοβερή πλεκτάνη, τους πήρε… γραμμή ο Μελισσανίδης. Κλικ να μάθεις.

Ο Γιώργος Μασούρας αποτελεί από τα πιο καυτά ονόματα στην ελληνική μεταγραφική αγορά. Ήδη η υπόθεσή του παίζει για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ από την άνοιξη του 2018 υπήρχαν αναφορές και για ΑΕΚ, το ενδιαφέρον της οποίας φέρεται να επαναθερμαίνεται, κάτι που καθιστά την περίπτωση του ιδιαίτερα ελκυστική.

Τα δεδομένα όμως είναι διαφορετικά απ' όσα διαρρέονται. Γιατί μπορεί να φαίνεται, ότι έχει μπει η ΑΕΚ στο κόλπο, προκειμένου να «χτυπηθεί» ψηλότερα η τιμή του παίκτη, το γνωρίζουν άπαντες όμως, ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πολύ προσεκτικός στις αγορές παικτών.

Ο παίκτης αρέσει πολύ στον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο ηγέτης της Ένωσης όμως δεν θα έδινε ούτε ευρώ στους Νεοσμυρνιώτες, για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2019, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να μιλάει μαζί του από τον Γενάρη.

Εκτός όλων των άλλων, κάποιες πληροφορίες θέλουν γενικότερα το «κιτρινόμαυρο» επιτελείο να μην... τρελαίνεται για τον φορ του Πανιωνίου και η αλήθεια είναι πως η Ενωση δεν θα ήθελε να κάνει άλλη μια βαστική κίνηση τύπου Αλμπάνη!

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, δεν φαίνεται να καίγεται πολύ για την υπόθεση, κάτι που δείχνει, ότι ο Ολυμπιακός παίζει μόνος του μπάλα. Οπότε, αφού δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, είναι λογικό όσοι εμπλέκονται στο θέμα να θέλουν να σηκώσουν τιμές για να πωληθεί ακριβότερα.

Προς το παρόν, όπως προαναφέρθηκε, οι ερυθρόλευκοι έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags