Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκαριστική αποκάλυψη για τον ξυλοδαρμό του Ποντένσε: «Μην γλιτώσει...»
| 2018-11-19 22:10:00

Σοκαριστική αποκάλυψη για τον ξυλοδαρμό του Ποντένσε: «Μην γλιτώσει...»

Sportdog Team
Σοκαριστική αποκάλυψη για τον ξυλοδαρμό του Ποντένσε: «Μην γλιτώσει...»

Απίστευτες ατάκες για τον άσο του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το θέμα του Ντανιέλ Ποντένσε, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η δίκη των 44 κατηγορούμενων για την υπόθεση του ξυλοδαρμού παικτών από οπαδούς της πορτογαλικής ομάδας, μεταξύ των οποίων και ο άσος των Πειραιωτών.

Η εφημερίδα "Diario de Noticias" αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι Αστυνομία της Λισαβόνας κατάφερε να υποκλέψει μηνύματα και τηλεφωνικές συνομιλίες από την εφαρμογή Whats App.

Από αυτές προέκυψε πως ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, έδωσε οδηγίες για την επίθεση. Ζήτησε από τους οπαδούς να επιτεθούν στους ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο και όχι στο γήπεδο, διότι «θα είναι επικίνδυνο, θα έχει πολύ αστυνομία».

Μάλιστα, στις συνομιλίες αυτές ο Ντε Καρβάλιο φέρεται να έχει αναφερθεί στον Ποντένσε, λέγοντας χαρακτηριστικά «μην γλιτώσει ο mini» (σ.σ mini λόγω της μικρής σωματοδομής και το χαμηλό ύψος του).

Το συμπέρασμα από τα παραπάνω είναι πως ο Ντε Καρβάλιο έχει άμεση σχέση με όσα συνέβησαν στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ. Επομένως η ομάδα της Λισαβόνας δεν μπορεί να αξιώνει χρήματα από τον Ολυμπιακό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags