Facebook Pixel «Χαμός» για την έδρα της Εθνικής ομάδας - Απίθανη πρόταση - Ξεσηκώνονται οι διεθνείς - Πάρε θέση (poll)
| 2018-11-20 13:11:00

Χαμός για την έδρα της Εθνικής - Απίθανη πρόταση - «Ξεσηκώνονται» οι διεθνείς - Πάρε θέση (poll)

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός για την έδρα της Εθνικής - Απίθανη πρόταση - «Ξεσηκώνονται» οι διεθνείς - Πάρε θέση (poll)

Το παίρνουν πάνω τους οι παίκτες. Τι ψηφίζουν. Μεγάλο γκάλοπ.

Μεγάλο θέμα έχει ανοίξει στις τάξεις της Εθνικής ομάδας σχετικά με το ποια θα είναι η επόμενη έδρα της, μιας και η επιλογή του ΟΑΚΑ για τα ματς του National League αποδείχθηκε καταστροφική.

Τα γήπεδα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά, με ένα από τα τελευταία σενάρια να αναφέρει πως στις σκέψεις των ανθρώπων της ομοσπονδίας υπάρχει ακόμα και η… Λεωφόρος, ένα γήπεδο που ναι μεν αποτελεί «καυτή» έδρα, αλλά παράλληλα είναι το πιο παλιό στη χώρα.

Όσον αφορά την πρόταση που έγινε για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, υπάρχει ένα εμπόδιο, το οποίο έχει να κάνει με τον κανονισμό της UEFA στον οποίο αναφέρεται πως κοντά στο γήπεδο πρέπει να υπάρχει αεροδρόμιο. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για την περιοχή της εκλογικής περιφέρειας του Υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, κάτι που «χτυπάει» σε όλους κάπως...

Πάντως, δεν αποκλείεται στο τέλος να μετρήσει η γνώμη των διεθνών. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, οι παίκτες δε θέλουν επιπρόσθετα ταξίδια και γι’ αυτό «απορρίπτουν» έδρες που βρίσκονται μακριά από Αθήνα (Ηράκλειο, Πάτρα, Θεσσαλονίκη κ.λπ.) για λόγους κούρασης. Η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών προτιμούν την επιστροφή στο «Καραϊσκάκη», μια έδρα που η αλήθεια είναι ότι πληροί όλα τα κριτήρια.

Το sportdog.gr έχει ανεβάσει σχετική ψηφοφορία στη σελίδα του στο Facebook για την ιδανική έδρα της Εθνικής ομάδας. Ψήφισε τη δική σου προτίμηση ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags